# Yekta Kurtuluş

Yekta pas oyununa daha yatkın birisi. Oynadığımız sistemde bence Yekta daha verimli olur ama Mancini biraz uzun boy fetişisti

kesinlikle zaten daha teknik birisi Ceyhuna göre ama bence;

ceyhun

yetka melo

şeklinde olursa daha iyi olur.

keşke selçuk'u yedek oturtsa yekta'yı onun bölgesinde denese Mancini.

en azından denemiş olur.

kasımpaşa'da mc oynuyordu yekta zaten bölgesi mc...

kesinlikle zaten daha teknik birisi Ceyhuna göre ama bence;

ceyhun

yetka melo

şeklinde olursa daha iyi olur.

keşke selçuk'u yedek oturtsa yekta'yı onun bölgesinde denese Mancini.

en azından denemiş olur.

kasımpaşa'da mc oynuyordu yekta zaten bölgesi mc...

Selçuk'u kesmesi imkansız gibi özellikle dünkü iyi performansından sonra. Yekta oyuna girdikten sonra bariz şekilde Selçuk'unda performansı arttı. Hazır formu yükseliyorken kesilmesi çok kötü olur. Hem bence Selçuk'un kötü hali Ceyhun'un en iyi halinden daha iyidir.

Dünkü oyunundan sonra Mancini kesmez artık herhalde,Rize'de Selçuk-Melo-Yekta üçlüsüyle oynarız umarım...

Dün görevini fazlasıyla yaptı ben esasen o bölgede Ceyhunla başlamasını bekliyordum, sonra Ceyhun değilde yektayı oyuna alınca 2. kez şaşırdım. Ama Yektadan çok daha fazlasını bekliyoruz. Ceyhune nispeten bileklerine çok daha hakim bir oyuncu. Fizik olarak tam olursa Selçuk-Yekta-Melo 3 lüsü ölümcül olur. İyi bir yekta 3 oyuncumuzunda hucum aksiyonlarında daha çok bulunmasında katkıda bulunur. Ama 1 maç yeterli değil her maç oynamalı ve hermaç üstüne koymalı. Mancini bu şansı verirmi bekleyip görücez.

manyak oynadı bence her zaman 11 çıkmalı bu adamı göndermeyi düşünüyoduk

Şu adamı istikrarlı bir şekilde göremedik gitti. Umarım Rize maçında oynar.

Kapasitesini aşan uzun pas denemeleri ve zamansız şutları dışında Yekta hep böyle oynuyor aslında. Basit oynadığı her maç çok iyi, ne zaman ki boyunu aşan işlere kalkışıyor, o zaman berbat performans çıkarıyor. Basit oynasın yeter.

Şu formundan sonra ligde kesinlikle Yekta oynamalı Ceyhun veya Selçukun yerine..

Ceyhunun alternatifini bulduk

Geri
Üst Alt