# Yekta Kurtuluş

Dün Semih olayından daha çok şaşırdığım olaydı oyuna girmesi.

İyi oldu girmesi de şunu merak ediyorum;

Senin orta sahan tekledi tamam, orayı kapatmak istedin eyvallah, melo'yu öne çekeyim dedin iyi güzel.. de orda kulübede prensin otururken nasıl oldu da hiç oynatmadığın yekta tercihin oldu sayın hocam, hiç anlamadım.

Hayır o zaman bu Ceyhun ligde niye her maçta 11 de?

tek kelimeyle harikaydı,orta sahadaki boşluğu doldurdu,meloyu rahatlattı oyuna girince...

Yekta sadece pas yapan bir oyuncu degil, dikine giden bir oyuncu ayni zamanda.

Topla ilerlemekten cekinmiyor, bu da hosuma gidiyor. Cok özellikli bir oyuncu degil ama Ceyhun´dan da kötü degil.

Oynamayi kesinlikle hakediyor Yekta. Özellikle ligde.

Mancini oyun'a alirken elestirmistim. Fakat cok güzel bir mac cikartti bence. Hakkini verelim. Yinede uzun vadeli ilk 11 oynayabilecegini düsünmüyorum.

Ben herzaman söyledim yine söylüyorum.Yekta Selçuk ayarında hatta bazı meziyetleri selçukdan daha iyidir.

Selcuğun yektadan bir artısı var oda duran topları iyi kullanması.

Deplasmanlarda Ceyhun yerine oynasın yahu. Zaten deplasman maçlarımız oldukça kısır geçiyor. Bari yaratıcılık yönünden Selçuk-Melo-Yekta üçlüsü, onların önünde Sneijder ile birşeyler yapabiliriz. En azından daha iyi top yaparız.

Yeni kadromuz hayirli olsun :) Bu sistem Kaka'nin eskiden Milanda harika oynadigi sistemle es (Pirlo-Gattuso-Seedorf-Kaka-Sheva-Crespo ):

_________Muslera___________

Veysel__Chedjou_Semih__Telles

___________Yekta___________

________Melo____Selcuk_____

___________Sneijder________

_____Drogba______Burak______

Bir tek Burak siritiyor :(

Dün cok güzel top oynadi, al artik su cey kazmasinin elinden suu formayi kaptirmamak üzere

her maç uzaktan sanki 90a takacakmış gibi, dışarı şut çekmesi de olmasa iyi topçu aslında

Geri
Üst Alt