Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.948
- 7.448
- 1.548
Ne başarısı var kendini nerde kanıtlamışta penaltı kullandırılıyor ? Adamın orta yaparken falan topu kaldırmaya mecali yok vitaminsiz resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yekta'yı ilk defa bu kadar kötü gördüm. Oyuna girdiğinde pres yapar dinamizm getirir diye bekliyoduk ayakta duracak hali yok ayağına gelen her topu da rezalet kullandı.
penaltısını falan geçtim. oradaki sünepeliyi adam gibi topa vuramamasını falan geçtim.
bir pozisyon oldu ortasaha civarında yüzü buraka dönuk burakın çevresinde kimse yok ve stoperlerden bırı uzakta ofsaytı bozuyordu.sanırım kendisinin (35) sağından rakıbı gelıyordu. tek yapması gereken topu ayağından anında çıkarıp buraka atmak. bukadar. sonra burak o pozisyonu harcardı buyuk ihtimalle ama o pozisyona girecektik.
peki yekta efendi naaptı. sağından gelen rakibini bi şekilde arkasına aldı kalçasını rakibine dayadı ve geri pas verdi....
bu kafadakı zekadaki insanların bu kulüpte yeri olmamalı. sen ıstersen 150 200 sponsor bul ama bunun gibi selçuk gibi fizik ve mental mevzularında vitaminsiz olana insanlara 1 tl dahi veriyorsan senın o borcların bıtmezzzz. borclu kalmaya mahkumsun.
yazık ya millet dirsek çürütsün bu agalar paşalar azcık antrenman yapıp sahada akıllarını kullanamasınlar.
gerçi kendımızıı bosuna yırtıyoruz şimdi hahah hihihi dirler harbiden yazık
dibine girerek paslar atmaya çalıştı 4-5 tane rezil ötesiydi