# Yekta Kurtuluş

Ne başarısı var kendini nerde kanıtlamışta penaltı kullandırılıyor ? Adamın orta yaparken falan topu kaldırmaya mecali yok vitaminsiz resmen

sırf iyi galatasaraylı diye para alıyor bizden birde sözleşmesini uzattık zam yaparak umutla furkana yazık cidden torpille oyuncu oynatıyoruz

Yekta'yı ilk defa bu kadar kötü gördüm. Oyuna girdiğinde pres yapar dinamizm getirir diye bekliyoduk ayakta duracak hali yok ayağına gelen her topu da rezalet kullandı.

Ayakta duracak hali yoktu. Müsait durumda iyi paslar veremedi, kiz gibi top oynadi.. Mac performansindan sonra belliydi penaltiyi atamayacagi.

Oyle penalti mi atilir.

Sozde iyi galatasaraylisin volkan ayisinin sevincini gor kahrol simdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyuna girdi, tek bir olumlu hareketi yok. Yanındakine pas vermekten aciz, her yerinden yeteneksizlik fışkıran bir adam.

Berbat otesiydi bu yetersizi takimda tutanlar utansin.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

60'da girdi oyuna 85'de yanındakine pas atmaya gücü yoktu

rezil kepaze bir adam daha

paralar cukka

penaltısını falan geçtim. oradaki sünepeliyi adam gibi topa vuramamasını falan geçtim.

bir pozisyon oldu ortasaha civarında yüzü buraka dönuk burakın çevresinde kimse yok ve stoperlerden bırı uzakta ofsaytı bozuyordu.sanırım kendisinin (35) sağından rakıbı gelıyordu. tek yapması gereken topu ayağından anında çıkarıp buraka atmak. bukadar. sonra burak o pozisyonu harcardı buyuk ihtimalle ama o pozisyona girecektik.

peki yekta efendi naaptı. sağından gelen rakibini bi şekilde arkasına aldı kalçasını rakibine dayadı ve geri pas verdi....

bu kafadakı zekadaki insanların bu kulüpte yeri olmamalı. sen ıstersen 150 200 sponsor bul ama bunun gibi selçuk gibi fizik ve mental mevzularında vitaminsiz olana insanlara 1 tl dahi veriyorsan senın o borcların bıtmezzzz. borclu kalmaya mahkumsun.

yazık ya millet dirsek çürütsün bu agalar paşalar azcık antrenman yapıp sahada akıllarını kullanamasınlar.

gerçi kendımızıı bosuna yırtıyoruz şimdi hahah hihihi dirler harbiden yazık

penaltısını falan geçtim. oradaki sünepeliyi adam gibi topa vuramamasını falan geçtim.

bir pozisyon oldu ortasaha civarında yüzü buraka dönuk burakın çevresinde kimse yok ve stoperlerden bırı uzakta ofsaytı bozuyordu.sanırım kendisinin (35) sağından rakıbı gelıyordu. tek yapması gereken topu ayağından anında çıkarıp buraka atmak. bukadar. sonra burak o pozisyonu harcardı buyuk ihtimalle ama o pozisyona girecektik.

peki yekta efendi naaptı. sağından gelen rakibini bi şekilde arkasına aldı kalçasını rakibine dayadı ve geri pas verdi....

bu kafadakı zekadaki insanların bu kulüpte yeri olmamalı. sen ıstersen 150 200 sponsor bul ama bunun gibi selçuk gibi fizik ve mental mevzularında vitaminsiz olana insanlara 1 tl dahi veriyorsan senın o borcların bıtmezzzz. borclu kalmaya mahkumsun.

yazık ya millet dirsek çürütsün bu agalar paşalar azcık antrenman yapıp sahada akıllarını kullanamasınlar.

gerçi kendımızıı bosuna yırtıyoruz şimdi hahah hihihi dirler harbiden yazık

dibine girerek paslar atmaya çalıştı 4-5 tane rezil ötesiydi

dibine girerek paslar atmaya çalıştı 4-5 tane rezil ötesiydi

evet daha onlar var döndü bize karsı atak oldu. bi ton sey yazdım da sayfa yenılenıp duruyor sılınıyor yollamadan.

ben kolay kolay futbolcu elestıren bırı değilim ama yetti artık cidden yetti. arkadaş sen futbolcusun ya futbolcu. sporcusun kendıne bakman lazım sağlam durman lazım biri gelir tosuncuk olur defolur gider öbürü sigarasından otuna kadar kullanır baskası gelır sahada iskelet gıbı gezınır.

şu volkan ıtının konusmları bıle emınım koymamıstır kendılerıne.

Erman Toroğlu atamadığı bir pas sonucu çok iyi özetledi burda bile herkesin atabileceği tek dokunuş arkaya doğru selçuk bomboştu pozisyonda atamadı pası eee bunuatamıyorsan bu takımda işin ne haklı erman hoca niye 6 trilyon alıyorsun yıllık penaltısını konuşmuyorum bile

Hala aklima geldikce sinirleniyorum. Liseye giden biri bile daha iyi atardi penaltiyi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt