# Yekta Kurtuluş

O kadar komik ve basit bir penaltı kullandıki baldırı bile yerinden oynamadı.

Ayda yılda bir defa sana iş düşecek ve sen ondada saçmalayacaksın. Bunun üstünede milyon euroları alacaksın. Ne güzel vallahi.

I9300 Tapatalk

Ben gömmeyeceğim seni Yekta,suç sende değil sana güvenende belli yani senin kapasiten belli abicim eyvallah 10 numara adamsındır,taraftarsındır ama olmuyorsun ne yazık ki bize faydalı olmuyorsun işte.

üff rezil rezil. hic sevmedigim topcu, selcuk, sabri, yekta vs hic mi hic sevmiyorum arkadas. sirf bu forumda ceza almayalim diye mecburen saygi duyuyoz ama en nihayetinde saygi ayri sevgi ayri, sevmiyorum.

sivilde saygida duymuyorum. ben bunlara ne kufurler ediyorum forum disinda bi duysaniz terbiyeniz bozulur. ama bakın burda melek gibiyim, niye? tabiki ceza almamak icin

chealse maçında oyuna girip takımı ayağa kaldıran adamdır yekta..

penaltıyı kötü attı kabul topun altına girip pas verme çabaları saçmaydı kabul de..

kim iyiydi?

mancini geldi terimi aradım

prandelli geldi manciniyi arıyoruz gibi..

kabul edilemez bir fiziksel yetersizlik var takımda yekta da dahil herkes bitkin..

yekta iyi topçudur..

sistemi oturtalım değerini gösterecektir.

Yerden vursa gol . Hayır yani zeminden de kaynaklanmıyor . O ne biçim vuruş ..

mevlut de ayni penaltiyi kullandi son lig macinda, o kadar gommeyin hemen, kaldiramadi iste baskyi

insanda azıcık utanma olur

az önce tekrar baktım da öyle penaltı atan topcunun lisansını yırtacan aga

sokakta top oynayan bebeler daha net atar ya

takasta falan gitsin,zaten 30 una gelmis

daha da bi halt olmaz

bari furkanın,umut un birhan ın önünü acsınlar

BwDvMdLCEAAuJhA.jpg

adamsın yek35

30 ağustosta atarürkle ilgili tweet 1000 rt 4000 fav

adamsın adam

bize adam gibi adam degil adam gibi iyi bir futbolcu lazim

ne yani Karekteri iyi ,ayrica cok iyi Galatasarayli vs vs diye bu takimda mi kalmali?

Ben bir önceki sayfada yorumumu yazinca Penalti aklimda felan bile yoktu .Bu "Adam" Galatasarayin futbolcusu o-la-maz .

%100 basarisiz performans butun yaz yatsa bi futbolcu bu kdr olmaz yazik

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltida top yaklastikca coktu resmen sokaktan birini cevir en kotu senin vurusun kdr vururdu heralde kaldigimiz adamlar facia uyu yonetim!

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt