# Yekta Kurtuluş

bu adamı hiç sevmiyorum arkadaş sırf formamızı giyiyor diye saygı duyuyoz resmen, zoraki

NEFRET#35

30 Ağustos'la ilgili twit atmamış.Suçunu biliyor.

Oyun tarzını beğenmiyorum. Top kaptırdığında öyle olduğu yerde kalıyor. Kaptırınca bassana hemen be adam. Ağır abi gibi takıılıyor.

Etliye sütlüye karışmayayım, al gülüm ver gülüm yapayım idare edeyim, sonra bana herkes "iyi yedek" desin, "görev verildiğinde işini yapıyor" desinler keyfime bakayım mantığıyla hareket eden tarihin en çapsız futbolcularından biri. Hürriyet bile daha kapasitelidir bundan.

Koskoca ülke de biraz potansiyeli olan, oyun kurabilen oyuncu yok mu da Yektayla kaldik?

Alternatifi olmadigi için ve savasci oldugu için ve baska bir nedeni olmadigi için Galatasaray da oynayan oyuncu.

Bu da Selçuk'un daha garanti oynayan versiyonu.

Yekta bize forvet arkasi geldi. Oyun kurucu oldu. Saçma bir toplumuz.

Adam 10 numara olarak geldi, düz ön libero oldu.

Yekta sahsen bizim en büyük "görünmez gücümüz"... Selcukdan her mac bin kat daha iyi oynuyor, ama Hak ettigi Saygiyi kimseden bulmuyor... bence Yekta- Melo oynamaliyiz.

eskiden yektaya sans ver derdim ama buda bos... arkadas bu kadar kotu oyuncumuz hicbir zaman olmamis resmen BAM uclusu gunlerini bile hesaba katsan bu kadar kotu degildik artik genclere sans vermemiz lazim olmaz boyle

Yekta pres yapıp tempolu oynarsa iş yapabilir bizde. Bunları yaptığında beğendik hep. Şu anda hiç yapamıyor mıymıy futbolla olmaz.

Yektayı biz ne zaman transfer ettik ve yekta toplamda kaç ilk 11 maça çıktı ? Biri paylaşabilir mi bu bilgiyi?

Sneijder'e pas vermiyor bu herif Sneijder'e pas vermiyor.Bir daha yazayım mı Sneijder'e pas vermiyor.Defolup gidesice.

Selçuk a laf ediyoruz ama Selçuk tan iyi performanslar izledik. Bu herif nasıl yıllardır bizde anlam veremiyorum. Yazık, kazanıyor bizden para

Geri
Üst Alt