# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

yektayı beğenmeyen adam futboldan anlıyor dahası büyük düşünüyor ,yektayı beğenen adam ise galatasaray futbol takımını ligden düşme potasında görmek istiyor demekdir... 25 yaşına gelmiş kasımpaşadan alınan bir oyuncu artık ne genc nede gelecek vaad eden oldugu ,fiziksel yapısı itibari ile Galatasaray gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynamaya yetmeyecegi için yektayı beğenmek takıma ihanettir,bunu yapanlar ancak vizyonu küçülmüş ,sarp gibi oyuncularla doluşmuş takımda yektayı süper star zanneden sanal hayalcilerdir...

yektayı beğenmeyen adam futboldan anlıyor dahası büyük düşünüyor ,yektayı beğenen adam ise galatasaray futbol takımını ligden düşme potasında görmek istiyor demekdir... 25 yaşına gelmiş kasımpaşadan alınan bir oyuncu artık ne genc nede gelecek vaad eden oldugu ,fiziksel yapısı itibari ile Galatasaray gibi büyük hedefleri olan bir takımda oynamaya yetmeyecegi için yektayı beğenmek takıma ihanettir,bunu yapanlar ancak vizyonu küçülmüş ,sarp gibi oyuncularla doluşmuş takımda yektayı süper star zanneden sanal hayalcilerdir...

Yorumlarına baktımda Yekta gitsin, Cana gitsin diyorsun kim kalmayı hakediyor takımda sence ?

Adamlara bak, milletin taraftarlığını yargılıyor falan.Neyle besleniyorsun arkadaş sen?

Yekta'yı beğenmeyen adam futbol topuna ayağıyla dokunmamıştır ömründe.

Tartışmaya bile gerek yok.

Fener maçında oynayan dört adamdan biri Yekta idi. Cana,Baros ve Kazım ile birlikte.Ayhan girdi nasıl çöktük gördünüz.Ayağına top almadı.Yekta'daki sorumluluk ve sahiplenme duygusu az oyuncuda var.

ortasahanda yekta gibi bir adam yok.sırf bu sene değil.üç sezondur yok.Seneye bu takımın bankolarından olacaktır Yekta.he ben bu adamı hep kadroda görmek istiyorum,ligtede şampiyonluk istiyorum ne olacak ? cümlelerinizin içi biraz dolu olsun

Fener maçında oynayan dört adamdan biri Yekta idi. Cana,Baros ve Kazım ile birlikte.Ayhan girdi nasıl çöktük gördünüz.Ayağına top almadı.Yekta'daki sorumluluk ve sahiplenme duygusu az oyuncuda var.

Adam da futbol zekası var.

Teknik var.Fizik de bizim oyuncuların çoğundan iyi.

Ve yerli.Bana böyle bir tane daha oyuncu göstersinler Arda haricinde.

Arkadaşın diğer yorumlarına da baktım takımda kalmayı hakeden bir kaç oyuncu için daha aynı şeyleri söylemiş. İnsanların taraftarlıklarını kendi subjektif fikirleriyle eleştirmesini mantıklı görüyor herhalde de onun bahsettiği Galatasaraylılık klavye başından takımda kalması gereken bir kaç adam için "Gitsin." demekle olacaksa ona göre biz Galatasaraylı olmayalım sorun değil.

Yekta çok hırslı bir futbolcu ama Hagi ona pek şans vermedi.Bülent Tanman dönemin de oynar diye düşünüyorum

Son maçta görülmüştür ki,bu takımda sadece 4 tane isim kalmalı.

Arda Turan(her ne kadar gitmek istese de)

Kazım Kazım(disiplin açısından saatli bomba olsa da)

Yekta Kurtuluş(henüz hala potansiyelini yansıtamamış olsa da)

Milan Baros(kart problemi ve sakatlı sorunu olsa da)

Ama hepsinin kulakları çekilmeli ve uyarılmalı.Geri kalanlardan kim gider kim kalırsa farketmez.

Fenerbahçe maçında istediğim Yektayı gördüm diyebilirim mücadeleci pasları iyiydi.Umarım böyle devam eder.

Özlediğimiz orta saha oyuncusu. Helal olsun.

Iyi olan tek oyuncuydu.

Ah geçen sene olacaktı...

Yekta > Arda

Yetenek olarak bilmem ama ruh olarak, yürek olarak kesinlikle > Arda

Geri
Üst Alt