# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Bugün sahada bir tek yekta iyiydi.Umarım galatasaray formasıyla uzun süre izleriz yekta'yı.:tiphat:

Kesinlikle takımın bugun en iyisiydi..

kötünün iyiside diyebiliriz. küfür , protesto falan haketmiyor.

İyiydi diğerlerine göre ancak Stancuya bomboş vermediği pas veya 2-3 yerde çok gecikmeli pasları vardı..

yektayı harcamayalım...

bence galatasarayın gelecek kaptanı o olacak...

ardayı hep birlikte yok ettik bunu kabul edelim... ancak dönüsü olmayan bir seviyeye geldi bu is...

aynı seyleri yektaya yapmayalım bari...

ancak iyi bir yedek olur hedefi olan bir takimda. verilen para 4 milyon. yuh diyorum baska bir sey demiyorum. tamam kosuyor, deniyor, cabaliyor. bunlara eyvallah. ama klas denen bir sey yok bunda. pas tercihleri kötü, timing yok, yaratici degil, kafasi yere bakiyor hep. 4 milyon verilen adam biraz futbol oynamasini bilecek arkadas. adam gelmis 26 yasina. daha ne gelisimi bekliyorsun?? tam bir adnan sezgin kazigi. yazik günah.

İyiydi diğerlerine göre ancak Stancuya bomboş vermediği pas veya 2-3 yerde çok gecikmeli pasları vardı..

O pozisyonu hatırlıyorum, topu ayağından zamanında çıkarsaydı Stancu kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Çok geç kaldı o pozisyonda. İlk yarı iyi oynadı aslında, bayağıda koştu. İkinci yarı ise yorgunluktan mıdır nedir saçmaladı, kötü oynadı. Yekta'nın performansını genel olarak değerlendiricek olursak hala Kasımpaşa'da ki performansını gösterebilmiş değil. Şu an %50 performansla oynuyor ve umarım sezon sonuna kadar form tutar.

Not: Bu adamın ortaları gerçekten iyi. Maçın ilk yarısında Servet'e çok iyi bir top atmıştı mesela. Duran topları Yekta kullanmalı bence.

Galatasaray en son hangi yerli oyuncuya 4 milyon bayilmis?? yazik degil mi?? orda o pasi atacak abi. ben anlamam. 3-4 kere öyle pozisyon yakaladi. bir türlü adam akilli bir ara pas beceremedi. bu bildigin kalitesizlik. bedava Tunay Torun varken 20 yasinda, gidip 4 milyon 26 yasinda vasat, sadece kosmasini bilen bir adama vermek akil isi degil. ama Sezgin'den bu beklenirdi zaten.

Galatasaray en son hangi yerli oyuncuya 4 milyon bayilmis?? yazik degil mi?? orda o pasi atacak abi. ben anlamam. 3-4 kere öyle pozisyon yakaladi. bir türlü adam akilli bir ara pas beceremedi. bu bildigin kalitesizlik. bedava Tunay Torun varken 20 yasinda, gidip 4 milyon 26 yasinda vasat, sadece kosmasini bilen bir adama vermek akil isi degil. ama Sezgin'den bu beklenirdi zaten.

yok böyle mantik ozaman 100m lik ronaldo her frikiki gol atmasi lazim yada her topu ayagina aldiginda 5kisi calim atacak hic topu kayip etmeyecek

ancak iyi bir yedek olur hedefi olan bir takimda. verilen para 4 milyon. yuh diyorum baska bir sey demiyorum. tamam kosuyor, deniyor, cabaliyor. bunlara eyvallah. ama klas denen bir sey yok bunda. pas tercihleri kötü, timing yok, yaratici degil, kafasi yere bakiyor hep. 4 milyon verilen adam biraz futbol oynamasini bilecek arkadas. adam gelmis 26 yasina. daha ne gelisimi bekliyorsun?? tam bir adnan sezgin kazigi. yazik günah.

Yekta'yı 1 milyona veriyorlardıda biz mi almadık. Yerli kalitesini yükseltmek için bu paraları vermek zorundasın. Bugün Serdar Aziz'e 3 isteseler vereceksin, Selçuk'a 5 isteseler vereceksin. Yoksa Servet'i, Hakan'ı, Barış'ı izlemeye mahkum kalırsın.

yekta kurtuluş 4 milyon eurluk falan bir oyuncu değil hele sizin zannettiğiniz kadar iyi oyuncu hic degil ,vasat civarı bir oyuncu ,yekta süperse akşamki antalya takımından en az 7-8 oyuncu ultra süperdir,kendinizi kandırmayın yekta olsa olsa bizim gibi küme düşme hattında olan bir takımın vasat oyuncusu olur..

Takımda, futbolcu'ya benzer özellikleri olan biri.

hah Antalya'da oynayan Erkan, Tita, Necati süperstar ozaman. Tamam BAM'dan daha iyi bir oyuncu Yekta. ama bu iyi anlamina gelmiyor. vasat. ekstra özelligi yok Sergen deyimiyle. bize takimin kalitesini bariz yukariya tasiyacak oyuncu lazim. süperlig pahaliysa gurbetcilere yönelecksin. Taner Yalcin, Burak Kaplan, Tunay Torun gibi oyuncular rahat alinir. Cenk Tosun gelmeden önce bas bas bagirdik Serhat Akin etkisi yapar diye. burdaki cogu kisi Cenk mi bizi kurtarcak diyordu. ayni zihniyet Adnan'larda vardi iste. "buna 500 bin avro mi verilir". al iste adam 1 ay da A milli oldu. Alman altyapisi demek kalite demek. bu oyuncular Bundesliga da oynayan takimlarin kadrolarina girmis. ki amatör kümelerden gelen oyuncularin süper ligde tutundugunu biliyoruz: Serdar Kesimal, Engin Baytar, Özer Hurmaci. bunu görmezden gelmek aptalliktir.

hah Antalya'da oynayan Erkan, Tita, Necati süperstar ozaman. Tamam BAM'dan daha iyi bir oyuncu Yekta. ama bu iyi anlamina gelmiyor. vasat. ekstra özelligi yok Sergen deyimiyle. bize takimin kalitesini bariz yukariya tasiyacak oyuncu lazim. süperlig pahaliysa gurbetcilere yönelecksin. Taner Yalcin, Burak Kaplan, Tunay Torun gibi oyuncular rahat alinir. Cenk Tosun gelmeden önce bas bas bagirdik Serhat Akin etkisi yapar diye. burdaki cogu kisi Cenk mi bizi kurtarcak diyordu. ayni zihniyet Adnan'larda vardi iste. "buna 500 bin avro mi verilir". al iste adam 1 ay da A milli oldu. Alman altyapisi demek kalite demek. bu oyuncular Bundesliga da oynayan takimlarin kadrolarina girmis. ki amatör kümelerden gelen oyuncularin süper ligde tutundugunu biliyoruz: Serdar Kesimal, Engin Baytar, Özer Hurmaci. bunu görmezden gelmek aptalliktir.

Barış Özbek vakası yaşamak istemiyorum ben. Yekta da milli bir oyuncu ayrıca. Takım düzeldikçe kalitesini daha net gösterecektir. Yönlü bir oyuncu.

Ne olursa olsun ben beğeniyorum. Bugün 90 dakika sahada olsaydı yenerdik muhtemelen.

oyundan cikmasa cok farkli olurdu

ama iyi oldu:)

keske sakatlanmasaydi

Ya durumu neymis, haberi olan varmi?? agirmiymis?

Geri
Üst Alt