# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

İyi olana iyi derim.

Her futbolcunun benim için deneme süreci vardır.Yekta ve Riera bu süreci rezil rüsva bir şekilde tamamladılar gözümde.

İkiside vasat.

Adam geldiğinden beri 1000dk (10 maç 90dk anca) bile oynamamış be yazık

Mertcan takma sen Mustafa'yı, kendinde Serhatçılık oynuyor. Elmander'e falan da laf atıyor :asd:

Yekta dönsün ilk 11'de oynayacak :)

Kendini belli edecek kadar oynadı.

Ayrıca Yekta 26 yaşında sabret sabret nereye kadar.

Sene sonuna kadar son bir şansı var bence.Kullandı kullandı kullanamadı herkez kendi yoluna.

Kendini belli etmediği için mi milli takıma gitti?

Ya da geçen seneki Antep maçını hiç mi izlemedin? [en iyi oynadığı maç bana göre]

Ve ya sakatlanmadan önce oynadığı maçları da mı izlemedin bu sezon?

Mertcan takma sen Mustafa'yı, kendinde Serhatçılık oynuyor. Elmander'e falan da laf atıyor :asd:

Yekta dönsün ilk 11'de oynayacak :)

11 oynar mı oynamazmı orasını bilmem ama şu takımda ne adamlar varken Yekta gibi adama edilen laflara bak

Kendini belli etmediği için mi milli takıma gitti?

Ya da geçen seneki Antep maçını hiç mi izlemedin? [en iyi oynadığı maç bana göre]

Ve ya sakatlanmadan önce oynadığı maçları da mı izlemedin bu sezon?

Yekta iyi futbolcu futbol zekası müthiş ,oyunu iyi okuyor,attığı toplar yerine ulaşıyor ama nedense bu takım için yeterli gözükmüyor, hep bir şey eksik kalıyor tabiri caizse Galatasaray'da tutmadı bu nedenle de ilk 11 için hiç bir zaman yeteli görmedim.

Belki sakatlıktan bomba gibi döner ama dönse bile asıl performansını sağ kanatta gösteremez gibime geliyor.

Umarım siz haklı çıkarsınız, umarım Fatih hoca Yekta'yı sürekli motive ederek takıma hazırlamıştır.Bomba gibi döner.İyi bir Yekta'ya ihtiyacımız var.

Ama bence yine olmayacak.

Ayrıca Engin'i beğenmeyen var taraftarlar arasında Engin >2xYekta.

Kasımpaşa'da solda oynarken çok iyi performans sergiliyordu,bize geldi adamı solda hiç oynatmadık daha,hemde Yekta ürkek,çekingen sıradan bir topçuya büründü.Böyle devam ederse bize zaten yararlı olmaz.

Kasımpaşa'da solda oynarken çok iyi performans sergiliyordu,bize geldi adamı solda hiç oynatmadık daha,hemde Yekta ürkek,çekingen sıradan bir topçuya büründü.Böyle devam ederse bize zaten yararlı olmaz.

İşte bunu demeye çalışıyorum.

Belki atlatmıştır bunu.

Yekta iyi futbolcu futbol zekası müthiş ,oyunu iyi okuyor,attığı toplar yerine ulaşıyor ama nedense bu takım için yeterli gözükmüyor, hep bir şey eksik kalıyor tabiri caizse Galatasaray'da tutmadı bu nedenle de ilk 11 için hiç bir zaman yeteli görmedim.

Belki sakatlıktan bomba gibi döner ama dönse bile asıl performansını sağ kanatta gösteremez gibime geliyor.

Umarım siz haklı çıkarsınız, umarım Fatih hoca Yekta'yı sürekli motive ederek takıma hazırlamıştır.Bomba gibi döner.İyi bir Yekta'ya ihtiyacımız var.

Ama bence yine olmayacak.

Ayrıca Engin'i beğenmeyen var taraftarlar arasında Engin >2xYekta.

he tamam o zaman. sen dediysen kesin iyi niyetle söylemişşin onu. Engin>2149512491xYekta'nın tüm ailesi

Serhatla oturup adam gibi tartışabilirdin. Ortaya kanıt koysan Serhatta kanıtla karşılık verirdi. Bu direk ''bence öyle yani'' moduna yatıyor.

Kendi fikirlerimi beyan ettiğim için kullanıyorum o cümleyi. Üslup tarzım böyle.

Ayrıca futbol bilgim birisiyle ciddi anlamda tartışacak kadar iyi değil yüzeysel olarak ilgileniyorum. Serhat gibi "madem futbolu biliyorum, başkalarına da öğreteyim." gibi bir çabam yok olamaz :lol:

Neden bu kadar üstüme gelinir anlamış da değilim.

Yekta kaliteli oyuncudur. Yekta'nin kasimpasada neler yapabilecegini gördük. Kendisini göstermeli artik 26 yasina geldi. Kasimpasada oynarken calim falan atardi insiatif alirdi kisacasi bizde oynarkende aynisini yapsa mükemmel bir oyuncu olur Yekta. sorumluluk almasi yeter. topla bulustugu zaman hemen ayagindan cikariyor yanindaki adama pas atiyor.

Yekta---Engin

--Necati--Baros

gibi bir 4-4-2 en iyisidir. (sakatlik, ceza olmadigi sürece, Yekta iyilestikten sonra böyle oynamamiz lazim)

Yekta kaliteli oyuncudur. Yekta'nin kasimpasada neler yapabilecegini gördük. Kendisini göstermeli artik 26 yasina geldi. Kasimpasada oynarken calim falan atardi insiatif alirdi kisacasi bizde oynarkende aynisini yapsa mükemmel bir oyuncu olur Yekta. sorumluluk almasi yeter. topla bulustugu zaman hemen ayagindan cikariyor yanindaki adama pas atiyor.

Yekta---Engin

--Necati--Baros

gibi bir 4-4-2 en iyisidir. (sakatlik, ceza olmadigi sürece, Yekta iyilestikten sonra böyle oynamamiz lazim)

lesh oglu lesh

emreyi kesip yektayi oynatmak ne lan

Dön la artık, Yiğit'e kalıyoruz arkadaş.

Bu yektada geldiğinden beri twittera msj yazmaktan başka bişi yapmadı . İnş sakatlığı geçer tamamen ve kendini geliştirir takımımıza yararlı olur .

Gel lan artık!

Geri
Üst Alt