# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

eboue donmeden donmesin yoksa geldigi gibi kufur yer, eboueyle bir nebze is yapabilir. yigit nedir arkadas bildigin lise takimi oyuncusu

sag acikta daha iyi bir yerlimiz yok

cabucak donmesi lazim

onun oldugu maclarda sacma sapan sag aciga top atmiyoruz kosar yakalar diye cok onemli bisey

paslasarak cikariz

{use at your own risk}

En son oynadigi Kayseri macinda cok güzel oynamisti reyis :(

Sağ açıkta daha iyi yerlimiz yok çünkü sağ açığımız yok Yektanın da olmadığı gibi, adamın en verimli oynayacağı yer 4-3-3 te ortadaki 3 lüdür. Hagi gibi zorlamalarla yeni mevkiler yaratmaya kalktıkça Yektaya da çok küfür eder bizim taraftar. Hani çoğu kimse Emre Çolak kanatta olmuyor, ortaya geçmesi lazım diyor ya, işte Yektada da durum bu, Emre formda bir Yektanın yedeği olur ancak gelişimini tamamlayana kadar.

Bu sezon performans bekleyen var mı Yekta'dan?

Bu sezon performans bekleyen var mı Yekta'dan?

Ben bekliyorum Cenk. Sen ne kadar Yekta Galatasaray'ın oyuncusu değil diyorsan da yanıldığını düşünüyorum.

Nasıl Engin gelmeden önce kimse çok şey beklemiyordu ama şimdi ilk 11 oyuncusu ve çok iyi performans veriyor, Yekta da umarım çoğu taraftarımıza lafllarını yedirtecek :)

Ben bekliyorum Cenk. Sen ne kadar Yekta Galatasaray'ın oyuncusu değil diyorsan da yanıldığını düşünüyorum.

Nasıl Engin gelmeden önce kimse çok şey beklemiyordu ama şimdi ilk 11 oyuncusu ve çok iyi performans veriyor, Yekta da umarım çoğu taraftarımıza lafllarını yedirtecek :)

Enginden de çok katkı verir Yekta, yeter ki doğru yerde kullanılsın. Engin gibi dağınık ta değil, ve o kadar koşacağına topu koşturacak kadar oyun zekası yüksek, yani Engin kadar kendini boşa yıpratmaz 3-5 kişinin arasına dalıp. Ve oldukça da dengeli bir adam, ofansif orta saha olmasına rağmen, önlibero oynadığı maçlarda bile sırıtmadı, oyun görüşü de, fiziği de buna yeterli.

yektayi izlemesek inanacagiz yazilanlara

Enginden de çok katkı verir Yekta, yeter ki doğru yerde kullanılsın. Engin gibi dağınık ta değil, ve o kadar koşacağına topu koşturacak kadar oyun zekası yüksek, yani Engin kadar kendini boşa yıpratmaz 3-5 kişinin arasına dalıp. Ve oldukça da dengeli bir adam, ofansif orta saha olmasına rağmen, önlibero oynadığı maçlarda bile sırıtmadı, oyun görüşü de, fiziği de buna yeterli.

aynen. Yere basması bile kaliteli.

Taraftarımızın çoğu hiçbirşey beklemiyor kendisinden, beklentilerin düşük olması iyi. Nasıl Necati'den hiçbirşey beklemiyorlardı ve oynadığı ilk maçta hayran oldular, Yekta'da da aynısı olacak inşallah.

valla simdi sakat olmasa, kesin ilk 11 de olurdu, sag kanatta oynardi iyi yada kötü

sakat olmadan once bile ilk 11 oyuncusu degildi salman allah askina.

Geri
Üst Alt