# Yekta Kurtuluş

Cevap: # Yekta Kurtuluş

cok iyi diyen yok zaten,iyi, bizimkileden baya iyi, alalim diyordum ben mesela, hala de öyle düsünüyorum.

Mustafa Sarp'tan biraz iyi, Ayhan'ın genç hali ve biraz daha düşüneni.Dünkü maçta adını bile duymadım desem yeridir.Out'a giden pozisyonun dışında topla bile buluşamadı, orda oynayan bütün oyuncuların suratlarından bellidir futbol oynadıkları ama Yekta'nın yüzüne bakıyorsun, adam sanki antrenmanda.Forması bile terlememiştir.

yekta gelsin bizim çoğu yerlilerden iyidir yine

o gogsune alip dusmeden ufugun ustunden asirdigi hareketi yalabilecek orta saha oyuncumuz yok

adam galatasaraylı mücadele eder en azından

Yekta'nın devre arasında satılabileceğini duydum,

Kasımpaşa başkanı mülayim adam, 2 tane torunu var, bastonlu, takımı 7 tane yese bile oyuncularını tebrik ediyor, klasik Türk filmlerindeki "iyi baba" rolünde oynayan adamlara benziyor :)

Kısacası zorluk çıkartmaz.

O kadar begenmiyorum bu adamı vasatın biraz ustu.

Tabi canım. Sarp'ı aldıran, Lincoln'u en formda donemde kusturen efsanemiz sagolsun.

Yekta gibilerini ala ala bu duruma geldigimizden bihaber olanlarin sayisi hic de az degil.

Çok yönlü bir adam ama bence de öyle çok fazla abartılacak bir numarası yok. Olsa da olur, olmasa da olur bu transfer ama tek başına yeterli olmaz. Ayrıca her ismi geçen oyuncuyu savunmak için "Bizim orta sahadan iyi", "BAM üçlüsünden iyi." denmesini de anlamıyorum, zira gerçekten de ligin en kötü ve tekdüze orta sahasına sahibiz, bu yeterli bir ölçüt olamaz.

Sezgin oldugu surece yekta degil sehpa alamayiz :D

Urun_zigon_sehpa_708_0_2009_12_23_14_27_44_254.jpg

Geri
Üst Alt