# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

İlk 11'de başlayamaması çok tuhaf.

Takımın genel halinden etkilendiği ihtimalini de bir kenara yazmama rağmen oyuncunun yetersiz olmasından dolayı oynayamadığını düşünüyorum, eğer yeterli bir kalkınma hamlesi yapılır ve kaliteli bir kaç oyuncu alınırsa ancak yedek olarak kalır takımda, umut ediyorum ki yedek olarak kalsın ama bunu da başaramazsa zarar 4 milyon EURO civarı olacak.

faydalı olacak ,hemen asmayın ; bir kurtarıcı mı hayır ama doğru bir takım iskeletinde pasları sonuca gider.

Bu adamın bizim için yetersiz olduğunu oynadığı takımın Kasımpaşa olduğunu çok sıra dışı bir oyuncu olsaydı takımına bir kaç maç kazandırabilmesi gerektiğini, oysa takımının sadece 1 maç kazanabildiğini, bırakın verilen 4 milyon a yakın parayı normal koşullarda 500 bin EURO dan fazla etmeyeceğini söylediğimizde doğrudan şahsımıza saldırmıştı arkadaşlar, haklı çıkmak tabiki üzücü zira oyuncu iyi çıksa ben yanılmış olsaydım en azından kalite bir oyuncu kazanmış olurduk.

Taraftarımız son 5-6 yıldır hep yetersiz orta alan oyuncuları seyrettiğinden ve namı diğer BAM fobisine maruz kaldığından gözlerini kan bürümüş şekilde sağlıklı bir değerlendirme yapmadan ayağı düzgün her oyuncunun takımda oynayabileceğini düşünüyor maalesef.

uefa kupasi aldiginda solbekin kimdi

Anladım sorunun sebebini, Karabükten almıştık, ama oyuncu takımına olağanüstü katkı yapan bir adamdı Yekta ise takımdaki diğer sıradan oyunculardan farklı kendisini belli eden ama vasatı aşmayan kalitede bir oyuncu bana göre, Hakan Ünsal ın Karabükte gösterdiği kalite ile Yekta nın Kasımpaşa kalitesi arasında çok büyük farklar var kardeş özür dilerim ama durum çok açık ortada, ilerleyen dönemlerde yaşarsak hep beraber buradayız Yekta bu takımın direk oyuncusu olabilecek bir potansiyel taşımıyor banagöre! Hele verilen paralara değecek bir oyuncu asla değil!

Umarım ben yanılıyorumdur ve Yekta bu takımda büyük bir star olur biz de onun takıma katkılarıyla gelen başarılara seviniriz yoksa ne oyuncuya bir gıcığım var ne de gıcıklık olsun ve ben dedim diye takımımın da oyuncumuzun da başarsız olmasını isteyecek kadar hastalıklı bir düşünce yapısına sahip değilim.

25 yaşına gelmiş yektaya 4 milyone euroyu ancak bizim futboldan bir haber ve yektanın tvdden 3 dakikalık görüntülerini izleyipde mest olan taraftarla , futboldaan hiç anlamayan les adnans verir, boşuna kasmayın , yekta fiziksel özellikleri hiç olmayan, son derece istikrarsız arada sırada show yapan, orta sahada iki yönlü oynayamayacak bir forvet arkası yahut sağ acıkdır, gerisi trışkadır , trışka oldugunu malesef zaman bize gösterecekdir..

su macta bile girdikten sonra 3 pas atti bence acip isleyin o paslari

Takımın genel halinden etkilendiği ihtimalini de bir kenara yazmama rağmen oyuncunun yetersiz olmasından dolayı oynayamadığını düşünüyorum, eğer yeterli bir kalkınma hamlesi yapılır ve kaliteli bir kaç oyuncu alınırsa ancak yedek olarak kalır takımda, umut ediyorum ki yedek olarak kalsın ama bunu da başaramazsa zarar 4 milyon EURO civarı olacak.

ya bi destur adam daha kaç kere şans buldu bi müsade et sana zahmet :D

her maç yedek zaten neyi göstermesini bekliyosunki girdiğinde farkını gösteriyor bence diğer oyunculara nazaran

Kırkyılın başında beğendiğim bir adam aldılar, onuda Hagi bitirecek :(

Nuri'yi, Hamit'i, Gökhan'ı falan alabileceğimizi mi düşünüyorsunuz da Yekta'yı beğenmiyorsunuz cidden anlamıyorum.

Onlardan sonra alınabilecek en iyi orta sahadır Yekta ve sürekli oynadıkça ne kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz.

Tamamen Hagizede adam şu anda. Bunları söylememin BAM'a karşı olan nefretimle, veya onlarla karşılaştırmamla alakası yok.

Alınabilecek en iyi orta sahaydı, sağ açık falan da değil, ofansif özellikli olduğu için Kasımpaşa'da duruma göre sağda da oynamışlığı var. 4 milyon çok gelebilir bazılarına ama bence sürekli oynadıkça hakettiğini gösterecek, sonuçta kimi alacaktık ki Türk olarak orta sahaya ?

Adamlar Mehmet Topuz'a 9 milyon euro verdi, adam goller ve asistler yapıyordu Kayseri'de, Fener'de Alex yüzünden orta sahada oynadı, 2 sezondur toplasan 3 golü, 5 asisti falan vardır, ama hiç konuşulmaz bu kadar paraya ne yaptı diye. Anca bu sezon iyi oynamaya başladı ki çok da abartı şeyler yapmıyor, Yekta'nın yapamayacağı şeyler değil.

İyi futbolcu ama biraz korkak dövüşüyo oyun kimliğini değiştirmesi gerekiyo.Mehmet topuz gibi o dönüşümü yapabilirse çok faydalı olur takıma

Stancu yu solda etkisiz bırakmak yerine 3 forveti 2 ye düşürüp arkalarında Yekta yı denemek iş yapabilir. ortasahanın şuanki halinden daha iyi bir şey çıkacağı yüksek ihtimal. zaten ileri top gitmiyor 5 forvet koysan ne yazar

bir nevi 4-3-1-2

antep macinda ilk onbirde baslayacak

bana kalırsa vasat bir oyuncu genç de denemez(85 doğumlu) kendisine ama kadrodaki oyunculara bakarsan iyi bile sayılabilir..

ama biraz düşünürsen ne fb de ne bjk da nede trabzonda oynayamaz ilk 11 de kendileri..

biraz açıkliyim mesela fbde emrenin yerine koyamazsın yada sağ açığa yada sol (dia-m.topuz) alexin yerinde zaten olmaz gibi biraz kesemez gibi alexi..

bjk;ernst-necip yerine olmaz gutinin yerinede q7 ve simao yuda kesemezsin..

ts;colman yada selçukun yerini alamaz jaja yıda kesemez alanzinho yattara yada burak yektadan daha yetenekli ve gole yakın gibi..

ama 3,5 milyon € vererek bütçeden kısmak lazım vs diyerek bedava oyuncuların alındığı boş mezar olsa gireceğin bir dönemde çok ama çok gereksizdir bana göre ama bu kadroda kendine kesinlikle yer bulur bu şartlara rağmen

saygılarımla

İlk 11'de olmayı kesinlikle hak ediyor.Top yapabilen yerli bir oyuncumuz var ve yedekte oturuyor.İlginç gerçekten.

orta sahada oyunu yonlendirebilecek zeka ve kapasitede.ama yedek kalıyor yada sol açık oynatılıyor.musa yekta degerlendirilmeyen yetenekler diye dusunuyorum.

Geri
Üst Alt