# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Hagi, yektayı ilk 11 başlatmayarak kendini bitirdi.

Oyuna girdiğinde yanıltmadı bizi mücadelesi güzeldi.Takımda böyle bir yetenek varken Hagi Ayhana ilk on birde şans verdi delirmemek elde değil

Ayhan'a yapılan protesto yüzünden yine oynayamayacak Yekta bence, taraftarlarla barışma muhabbetine falan girilecek, yönetimin bilet vereceği belli bir kesim taraftar çağıracak Ayhan'ı, kaptan falan diye yalandan tezahürat yapacaklar, maçta da oynayacak.

Bırakın oynasın Yekta, küstürmeyin bu kaliteli adamı da.

Bunu ben demiyordum, bunu diyenler şimdi adamı yerin dibine sokuyorlar. Son 2 seneyi saymazsak Ayhan'ın Galatasaray'a çok emeği geçmiştir, bu sezon da idmandan sonra ek çalışma yapan tek oyuncumuzdur, yaşına rağmen. Son süreçlerdeki performansı yeterli değildir, eleştirilecektir bunalr normal şeyler ama biz türk insanı olarak övmeyi de eleştirmeyi de çok abartılı yapıyoruz, ipin ucunu kaçırıyoruz, ıslıklamalar, espriler, şakalar vs. Sonuçta Ayhan da bıçak zoruyla oynamıyor bu takımda, Ayhan kurtarıcı olarak oynuyorsa bunun faturası Ayhan'a değil yönetime kesilmeli.

Kesinlikle katılıyorum. Ne yapsın Ayhan, 'beni oynatmayın ben yetersizim.' mi desin? Onu oraya koyanların hatası. Adam elinden geleni yapıyor ama bu yaşta ancak bu kadar.

nihayetinde tek yönlü bir ortasaha oyuncusudur

karabük maçında oldukça etkiliydi

ancak forvet arkasında oynamalı

Helal olsun. Hakikaten çok faydası olacak takıma. Biraz ön tarafta sakatlık belası olmadan 2-3 maç bir arada oynasalar, çok daha verimli olacak.

Daha hala eski özgüveninde değil.

Bugün oyunun bazı bölümlerinde sorumluluk aldı. Ben Yekta'dan çok umutluyum.

Krabuk maçinda çok basarili oldu, acikcasi umutluyum!

gelecegimizdir kendisi rahat olun reisler

son 20 dkk stoper oynadi hatta bir gol cikardi

İyi bir teknik direktör ve iyi bir kadroyla çok daha iyi oynar.

Galatasaray sevdasi ile yetenek bir olunca cok güzel seyler ortaya cikabilir. Yekta'dan bu güzel seyleri cikarmasini diliyorum. :)

Merkez orta saha olarak oynatılsa, çok yararlı olur.

Çok yönlü bir oyuncu olduğunu gösterdi az da olsa bugün =)

Helal Yekta'ya, aynen devam.

Yavaş yavaş üstüne koya koya daha da iyi olacak.

yekta vasat altı karabüke karşı hiç birşey oynayamadı, tonla topu ayağında ezdi,kayıp etti..

fiziksel olarak orta sahada oynayamayacagı tamamen ortada ,olsa olsa forvet arkası oynar oradada gercek

Galatasaray futbol takımı için yetersiz bir oyuncu olur ..

sonuc. 4 milyone euroluk kazık...

Yekta devre arasında kazanılmış 2000 ruhunu barındıran gerçek Galatasaray oyuncusudur.Bize onun gibi yürekler lazım.Kaybetmeye tahammülü olmayan...

Geri
Üst Alt