# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Ben Yekta'yı beğeniyorum, ama şu sıralar pek parlak biroyun oynadığı söylenemez, gerçi daha zaman var.

Ben de seviyorum Yekta'yı.Zaman verilmeli.

Yekta Harbi Galatasaraylılardan ama Taraftar degil futbolcu olarak görevini yerine getirmeli cok pasif bir görüntü ciziyor ölü topragını üstünden atmalı

Yekta kendini geliştirir,selcuk ayarında olursa bu galatasaray'ı iddaa ediyorum türkiyede yenecek takım yoktur..

Yekta selcuga oranla daha cok posizyonda görev alabiliyor ayrıca Selcuk xavi ise yektada İniesta tarzında bir oyuncu

fatih hoca nedendir bilinmez çocuğu hiç düşünmüyor gibi.o da sanki bunun farkında güvenini kaybetmiş gibi oynuyor.yekta yerli kıtlığında mutlak kazanılması gereken bir oyuncu.

girdi de naptı sorarım, melodan da geride oynadı kendisi

yedekte ÇÜRÜR.

sabri gibi oyun zekası olmayan pas yüzdesi ileriye dönük yüzde 30 olamayan birinin yerine şimdiye kadar denenmeliydi.hatta bence bu adam ardanın yerine bile düşünülebilir.

Bu takimda transferler yapildiktan sonra forma goremez,eksigi cok.Ayhani bile kesemez ihtiyac durumunda.Cok calisirsa olurmu orasida soru isareti.

Gayet yetenekli teknik ve ne yaptığını bilen bir adam. Yarın bir gün Selçuk sakatlanırsa yerini doldurabilecek kapasitede.

sabriyi ortada oynatacagina yektayi oynatsin, sabride futbol zekasi sifir, sadece kosuyor birseyler deniyor, arta alanda oynayan adamda biraz futbol zekasi olmasi lazim

bu cocuk dün iyiydi ..Aslantepede sabri ile ortasahada başla deplasmanda yekta ile başla sabri 50 bin taraftarda gaza gelerek iyi oynuyan bir oyuncu ..yektayı deplasman macında kullanabilirsin taktik olarak.

yekta kocaman bir balon cikti,benim Gozumde Sarpin yerini aldi.

Sabri 5 gomlek daha ustun Yektadan!Polat nasil verdi 3.5 mil. bu adama bilmem!

Türkiye'de yerli olarak alınmasını istedigim 2 oyuncu vardı. 2side alındı. Yekta ve Selcuk. Bide Olcan var aslında :D

Yektayi ilk 11 'de goren arkadaslara sasiyorum!Yekta yedeyin,yedeyi olamaz be...6 ay gs ,Sarptan daha kotu!

Geri
Üst Alt