# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Oğuz diyorsa doğrudur.

yapma bunu hocam. yekta yi yollama, ayhana mahkum etme bizi.

Takımda o kadar kazma varken neden Yekta? Selçuk'a veya Sabri'ye birşey olsa yerine kim oynayacak?

takimda nekadar cok alternatif olursa okadar iyi malum sezon sonu play offlarda insallah olmaz ama sakat oyuncularimiz olma ihtimali cok yüksek oyüzden ne kadar kaliteli alternetif okadar iyi.

Sercan ile takas olursa iyi olur ama Mustafa ile Sercan takası daha iyi olur :lol:

Sercan gelsin ama, karşılığında Yekta'nın gönderilmesi çok çok büyük hata olur.

Yekta mevcut kadroda 11 bile oynayabilecek kapasitede bir adam. Umarım yollanmaz. Kır Fatih Terim şu inadını.

Yekta 'nın yollanması şaka falan mı? Ata Demirerle anlaşmış olmasın bu yönetim FT yerine?

Mutlaka kalmalı, orta sahada alternatif Mustafa'ya kalacağız yoksa. Ben pek ihtimal vermiyorum gönderileceğine.

Yekta giderse Florya'ya girip katliam yaparım ! Sercan KAZMA'sıyla takas ne demek ya Yekta Sercan'dan daha faydalı oyuncudur !

valla röportajını izledim. bazı tanıdıgım futbolcular ve oynatmadıgım kişileri başka takımda kiralık izlerim dedi. benimde aklıma yekta geldi. onuda gönderirse batsın bu dünya. baltaya özel sevginmi var derim fatih terime.

Valla Fatih Terim'den süphe duyarim ben ozaman, eski güvenim kalmaz.

Geri
Üst Alt