# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta'nın formsuz olduğu bir gerçek... En kısa zamandı bu silik görüntüsünden kurtulması lazım... Kasımpaşa'daki Yekta ile arasında çok fark var... Böyle oynarak yeteneklerine şu an için ihanet ediyor... Yekta bu sene çok çalışmalı, tabi oynayarakda özgüveni yerine gelecek...Topdan kaçar gibi çok basit oynuyor sanki aman hata yapmayım tarzında... Devre arasına kadar kendini geliştirmesse FT bu sefer altarnatifini bulduğuna an kendisini gözden çıkarabilir... Benim Yekta çok beğendiğim bir oyuncu benim gözümde yerli İneasta.. Ama bunun gerektirdiklerini şu an için sahaya hiç yansıtmıyor...

Dün maçtan sonra açıklamasında şunu söyledi "evde oturmuş dinleniyordum, Okan abi aradı ve milli takım kampına katılmamı istedi, ben de apar topar hazırlanıp çıktım evden." Halı saha maçına gider gibi olmuş biraz, ne kadar iyi olursan ol ya da ne kadar kötü olursan ol en fazla bu kadar oynardın böyle bir durumun içindeysen.

Dün maçtan sonra açıklamasında şunu söyledi "evde oturmuş dinleniyordum, Okan abi aradı ve milli takım kampına katılmamı istedi, ben de apar topar hazırlanıp çıktım evden." Halı saha maçına gider gibi olmuş biraz, ne kadar iyi olursan ol ya da ne kadar kötü olursan ol en fazla bu kadar oynardın böyle bir durumun içindeysen.

Olur mu ya. Sonuçta çok iyi bir kamp dönemi geçirdi. Bugün böyle oynayandan Pazar günü farklı bir performans beklemem. Çok iyi futbolcu, çok istiyorum takımın parçası olmasını ama hem kafa, hem fizik olarak zor durumda.

Arkasında Selçuk ve M.Topal la oynarken iyi bir performans göstermesi zordu. Gene sırıtmadı elinden geleni yaptı yanında E.Belezoğlu veya Selçuk İnan olsaydı performansı daha iyi olurdu bizde burda alkışlardık.

Yetmez. Yekta daha istekli oynamali. Cok agir bir stili var ve topa basmiyor. Sarp gibi oyuncunun yaninda kosuyor. Öyle olmaz. Sarp en azindan daha dinamik oyuncunun yaninda kosuyordu :) Böyle devam ederse devre arasinda, en gec sezon sonunda yollanir.

Yekta sorumluluk almaktan çekiniyor. Nedenini hala anlayamadım. O kadar genç bir futbolcu da değil.

Ama sorumluluk almazsa Terim'in şans tanıyacağını zannetmiyorum.

Biraz gayret etmeli, takımı benimsemeli, yoksa böyle gitmez sezon sonunda yollanır.

milli maçta çok sogukkanlıydı. sakinligiyle o kadar dikkat cektiki o kadar olur yani.. bu sogukkanlılık biraz koşmasına ve agır davranmasına neden oluyor sanki. ama mental olarak cok iyi.

Metin Oktay ==> İzmirli

Yekta Kurtuluş => İzmirli...

Sende yürüyedur ASLANım..

Yetmez. Yekta daha istekli oynamali. Cok agir bir stili var ve topa basmiyor. Sarp gibi oyuncunun yaninda kosuyor. Öyle olmaz. Sarp en azindan daha dinamik oyuncunun yaninda kosuyordu :) Böyle devam ederse devre arasinda, en gec sezon sonunda yollanir.
Pres zamanlamasını çok iyi ayarlayıp kaç tane top kaptı.Sarp 10 maçta o kadar top kapamamıştır.Rıdvan fanatiği bile övdü yektayı.

milli maçta çok sogukkanlıydı. sakinligiyle o kadar dikkat cektiki o kadar olur yani.. bu sogukkanlılık biraz koşmasına ve agır davranmasına neden oluyor sanki. ama mental olarak cok iyi.

Bence sogukkanli degildi Yekta. Stilinden dolayi öyle gözüküyor ama heyecandan bazen topu bile kontrol edemiyordu. Zaten paslari genelde 2 metre yanindaki futbolcuya veriyor. Ileriye dogru oynamiyor Yekta.

Pres zamanlamasını çok iyi ayarlayıp kaç tane top kaptı.Sarp 10 maçta o kadar top kapamamıştır.Rıdvan fanatiği bile övdü yektayı.

Sansal Büyüka da övdü ancak ben Yekta´yi sevdigimden elestiriyorum. Daha etkili olmasi konusunda hemfikir degil miyiz? Hepimiz cok daha fazlasini bekliyoruz Yekta´dan. Yekta bu degil. Daha iyisini yapabilir ama 20 yasinda da degil artik. Burasi da Galatasaray. Sansini kullandin kullandin, kullanmadin yollanirsin.

Sansal Büyüka da övdü ancak ben Yekta´yi sevdigimden elestiriyorum. Daha etkili olmasi konusunda hemfikir degil miyiz? Hepimiz cok daha fazlasini bekliyoruz Yekta´dan. Yekta bu degil. Daha iyisini yapabilir ama 20 yasinda da degil artik. Burasi da Galatasaray. Sansini kullandin kullandin, kullanmadin yollanirsin.
Valla mustafa sarp a,ayhana,barışa bu kadar dayandıysak yekta nın 5 sezon kredisi var bende.

dün kötü göründü ama maç eksiği ve dünkü maçtaki rezalet oyunda buna yol açtı.kimse iyi değildi ki Yekta müthiş oynasın.elini de kırdı geçmiş olsun aslana.

dün taş gibi oynadı aslan.

dün iyi oynamadi bence ama takim olarak pek iyi oynamadik, bu yüzden pekte takmamak lazim, ayrica elide kirilmis, ona ragmen devam etmis diyorlar

hic bir ozelligi yok ama

Çok gerideydi ve etkisizdi. Bu sistemde biraz sorumluluk almalı, adam eksiltmeli top ayağına yapışmalı ortasaha oyuncusunun.

Geri
Üst Alt