# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

bu adami oyuna almak bile diger oyunculara hakaret. Ayhan'i al bunu alma. o derece.

kendi sonunu hazırlıyor bence,sorumluluk almıyor maça girdikten sonra varlığı yokluğu belli değil.

Iyi bir takim oyuncusu. Kadroda bulunmali. Girdiginde görevini yapiyor. Ama ilk 11 oynayacak performans sergilemiyor. Ama lazim Yekta

Nesini beğenmediniz anlamadım. Belki ilk 11 oyuncusu olamaz ama orta sahada Sabri'yi görmekten iyidir.

Yekta iyidir..yetersiz biri DEGIL , bir Problemi var ama NE OLDUGUNU TAHMIN BILE EDEMIYORUM..

Performansını arttırmalı

Ofans kabiliyetlerini göstermeli

Rotasyon oyuncumuz zaten Yekta.Kendisinden aman aman beklentimiz yok.Girsin oyuna,görevini yapsın yeter.Fazlasını bekleyenlerde hayal kırıklıkları oluşmuş.

bu sene cok sey bekliyordum yektada, selcuk ve meloyla beraber ortasahada oynar diyodum ama o kadar iyi degilmis. ama iyi bir yedek oyuncusu, selcuk cezali sakat fln olursa bi kac mac idare edebilir onu :)

İlk 11 oynamasından yanayım ki gidişat onu gösteriyor, Engin hem istikrarsız hem oranın topçusu değil.. Ayhan da oynamayacağına göre..

Engin Yekta'dan daha verimli oynadı sanki o bölgede. Bence Engin sakatlanmadıkça forma Engin'de.

Herkes de noktayi koymus yanliz bi mac da engin iyi oynadi diye:D gecen seneki sivasspor macindaki performansini bu macta gosterseydi herkesin fikri farkli olurdu kesin.bence hala ilk 11 oyuncusu

Biraz daha cesaretli olup sorumluluk alsa aslında iyi oyuncu ama henüz kendini gösteremedi bizde. Umuyorum performansını artırır da Engin'le rekabete girer forma için. Yoksa sürekli yedek olarak kalacak gibi.

Enginde yektada iyi oyuncu ama hazı değil tam olarak her ikiside..

Bence Engin ve Yekta aynı mevkinin oyuncuları değil. :o

Berbat bir Kasimpasaspor´un en yetenekli oyuncusuydu dogal olarak. Bide orda forvet arkasi filan oynuyordu Yekta. Forvet bile oynadigi oluyordu. Bizde önlibero oynuyor. Sorumluluk almaktan cekiniyor. Aslinda topu alip Melo gibi ilerleyecek kapasiteye ve teknige sahip Yekta. Ama yapmiyor. Yapmak istemiyor. Aliyor veriyor. O yüzden yetersiz diye yorum yapiliyor bence. Haklilar da.

Geri
Üst Alt