# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

keske o 4 milyonu Okay gibi bir yetenege verseydik. ben bu yöneticileri anlamiyorum valla. Kayeri gidiyor, Engin Bekdemir ve Okay Yokuslu gibi yetenekleri aliyor biz Yekta gibi 26 yasinda düz topculari aliyoruz. hemde 4 milyon.

Kanat oynamasi lazim Arda gibi.

Arda'yi al box2box oynat yararli olmaz,Yekta'da ayni sekilde.

Yekta yetenekli arkadaşlar yapmayın. Geçen sene Trabzonspor maçında yaşadığı sakatlık onu biraz geriye götürmüştür, fakat düzelecektir. Biraz destek hemen yargılamayın!

engin 2 yekta çıkarır cebinden salt yetenek,sorumluluk ,mücadele .her açıdan

Yekta takımda Selçuk'un 1. yedeğidir. Durması gereken yerde orasıdır.

Aslında herkes Yekta'dan sorumluluk almasını orta sahaya çekip çevirmesini bekliyor ama o tarz bir adam olamadı hiç bir zaman Yekta.

Terim'inde pek sevdiği bir tarzda oyuncu değil.

Ama bana kalırsa sağ kanatta denense iyi olur Kazım çok kötü oynuyor bu ara.

Kaliteli yedek mi evet.

Geçen yıl Mustafa Sarp sakatlanınca, Barış giriyordu oyuna.

Bu yıl Selçuk sakatlanınca, Yekta girecek.

Arada ki fark sanırım oldukça büyük.

Selcuk'un yedegi Ayhan olmali. Yekta kanatlarin yedegi olur [bence]

SUPER moderatorluge yakismadi... :hang:

Ayhan'ın son kullanma tarihinin üzerinden 2 yıl geçti.

gecen sene yektadan iyiydi :005:

Ayhan iyiydi de çevresi kötüydü. Şu anda Yekta'nın durduğu yer iyi, yedekten falan lazım olunca geliyor, sıkıntı yok.

Yekta'nın en büyük sorunu özgüven eksikliği. Bunu aşar mı aşamaz mı zaman gösterecek ama sezon başından itibaren gösterdiği performans hiç iç açıcı değil maalesef, artık son dakikalarını oynayan Ayhan'ı bile şu haliyle kesmesi zor gözüküyor.

Yekta'nın en büyük sorunu özgüven eksikliği. Bunu aşar mı aşamaz mı zaman gösterecek ama sezon başından itibaren gösterdiği performans hiç iç açıcı değil maalesef, artık son dakikalarını oynayan Ayhan'ı bile şu haliyle kesmesi zor gözüküyor.

Hangi performans ? Milli maçta oynadı, başka maçta oynadığını hatırlamıyorum 90 dakika. Geçen sene oynadığı maçların çoğunda farkını belli etti Yekta. Düz adam diyenlere de gerçekten inanamıyorum, herkesi şaşırtacak Yekta bakın görün.

Düz futbolcu değil. Lakin şu anda düz futbol oynuyor.

İnşallah, bulacak kendini..

Yekta bu olamaz.

Es-es maçında topuk pası yapmak istedi başarısız oldu, bu onun moralini bozdu, Yekta bana göre iyi futbolcu.

Geri
Üst Alt