# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

muthıs oynadı,yakında formayı kapar bu

Maçın sadece ikinci yarısını izledim. Yekta dikkatimi çekti direk zaten. Belki oynar arada.

şampiyonlar liginde selçuk ve melonun önünde oynayabilir.

şimdiye kadar rotasyonda sıkça yer bulmalıydı. bundan sonra bolca ilk 11de görürüz inşallah. ilk 11de direk oynayacak çapta 15 adama sahip olduğumuz zaman "girenin çıkanı aratmadığı bi takım" oluruz.

bundan 2 önce sene alınmasını istediğim 3 yerli orta saha vardı. hamit selçuk yekta. hepsi kadromuzda çok şükür.

Fark yaratan oyuncumuz olmuş bugün.. Emre Çolakın banko oynadığı takımda bu yeteneğin yedek kalması :SS:

az da olsa bugun kendini gösterme fırsatı buldu çok iyi olmamakla birlikte iyi bir performans gösterdi bence top ayagındayken olumlu işler yaptı selçugun pasına defansın arkasına çok iyi koşu yaptı çokda güzel kontrol etti ama vuruşu kötüydü

iyi bir alternatif oldugunu gösterdi ilerliyen maçlarda dk şansı bulucaktır

yekta ya biraz daha fazla sure verildiğinde cok daha iyi olacak,melo 4 haftadır leş bir göruntu içinde takım ataga cıkarkencok top kaybediyor geçen senede aynı top kayıplarıyla oynuyordu zaten,bir kaç maç selçukla denenmesi lazım yektanın ve ondan sonra kimse kesemez bu adamı,zorlı maçlarda melonun defansıf özellikleri kullanılabilir ama anadolu kuluplerle yapılan maçta orta ikili kesinlikle selçuk ve yekta olmalı.

Beğendim, en azından oyunun içinde kalıyor bir şeyler yapmak için çabalıyor. Düzenli forma şansı bulup da yine basit goller vs kaçırırsa o zaman eleştiririz.

Top kontrolüne bayıldım. Çok yumuşak istop ediyor topu.

Yekta 'yı beğenenler; bırakın abi klavyeyi yavaşca, gözlerinizi ovuşturun. Şimdi gidin uyuyun hadi.

Gayet beğendim oyuna girdiği anda müthiş hareketlilik getirdi.. Çok iyi alternatif.

Gayet iyiydi. Çok beğendim.

2 mactir - bu forumda bu cocugu en cok elestirenlerin basinda gelen biri olarak - hayran kaldim adama.

oyuna girdi, hazir olmadigi halde, daha adam gibi mac yapmadigi halde aydindan faydali isler yapti+

oyun zekasi olarak en iyi topculalrimizdan biri bir kere

ama pas alis verisindeki sakinligi, topa dokunusu, kisa adimlarla adam gecmesi falan, birde hazir oldugu zaman neler yapicak diye merak etmeye basladim, kesinlikle kalmasi cok dogru olmus,y ollayin gitsin diyordum ben, bir cacik olmaz bundan diyordum

Geri
Üst Alt