# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta sağlam olduğu müddetçe iyi bir futbolcu. TSL için mükemmel bir rotasyon oyuncusu, koyarsın sırıtmaz.

Yektayı İniestaya çok benzetiyorum ama iniesta demiyorum hemen vurmayın :asd:

2 mactir - bu forumda bu cocugu en cok elestirenlerin basinda gelen biri olarak - hayran kaldim adama.

oyuna girdi, hazir olmadigi halde, daha adam gibi mac yapmadigi halde aydindan faydali isler yapti+

oyun zekasi olarak en iyi topculalrimizdan biri bir kere

ama pas alis verisindeki sakinligi, topa dokunusu, kisa adimlarla adam gecmesi falan, birde hazir oldugu zaman neler yapicak diye merak etmeye basladim, kesinlikle kalmasi cok dogru olmus,y ollayin gitsin diyordum ben, bir cacik olmaz bundan diyordum

valla adam aydından felan daha etkili oldu kısa zamanda. belki o golü atmalıydı ama top adamın ayagına yakşıyor. maç temposu lazım bu adama. hep yedekte olsa oynamalı. geçen sene kayseride maçında iyi oynarken sakatlanmıştı.

Ben de beğendim Yekta'yı çok sırıtmadı ileri ki maçlarda kendine güveni arttıkça oyuna katkısı artacaktır

valla adam aydından felan daha etkili oldu kısa zamanda. belki o golü atmalıydı ama top adamın ayagına yakşıyor. maç temposu lazım bu adama. hep yedekte olsa oynamalı. geçen sene kayseride maçında iyi oynarken sakatlanmıştı.

onu atmaliydi, sonra bir pozisyon daha oldu, sut cekmesi lazim, calimlara girip pozisyonun icine etti, yani hatalarda yapti ama adam 2 yildir top oynamiyor nerdeyse, cok agir bir sakatliktan döndü.

bu haliyle bile bu adamda kalite var, bu adamda yetenek var, bu adamda birseyler var diyebiliyorsak, insan ister istemez ya saglam, hazir bir yekta olsa neler yapar diye soruyor kendi kendine

Yekta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Aydin

yekta zorunluluktan gerekirse sağ kanatta da oynar,sol kanatta da oynar...ama bence yektaya selçuk ve melonun alternatifi gözüyle bakıyo herkes.

bugün o golü atsa çok farklı olacaktı kısmet başka maça. kaçırınca üzüldü sonrasında bir iki pozisyonda şut çekmekten korktu. hamit ve aydında daha iyi şu anda.

ben olsam ilk 11 oynatırım.

Yekta'nın oyunculuğunu hiç sevmezdim ama bugün gayet başarılıydı, helal olsun umarım her gün üstüne 5 katar.

bugün o golü atsa çok farklı olacaktı kısmet başka maça. kaçırınca üzüldü sonrasında bir iki pozisyonda şut çekmekten korktu. hamit ve aydında daha iyi şu anda.

ben olsam ilk 11 oynatırım.

o pozisyonda selçuk topu önüne öyle bi bıraktıki bikaç saniyeyi şaşırmakla geçirdi.yoksa gol yapardı o pozisyonu.

Yekta'ya çok güveniyorum.Onun kalitesindeki bir kişinin yakaldığı o kolay pozisyonu gol yapmalıydı.İnşallah uzun yıllar Galatasarayımıza hizmet eder.İmparator geçen sene Aydın'ı monte ettiği gibi Yekta'yı da monte etmesi lazım.Hocam en iyisini bilir.Oyuncu kumaşı çok iyi Yekta'nın.Umarım arma altında çok güzel işlere imza atar.

O pozisyonu kaçırması da ilginç yani. Resmen kalecinin üstüne vurdu koca kale dururken. Elin Avrupalısı o pozisyonu bulunca kalecinin üstünden tık diye aşırtıyor topu. Bırakın Avrupalıyı Veli Kavlak bile Türkiye maçında Mert'in üstünden çok güzel bir aşırtma vuruş yapmıştı. Bunları değerlendiremedikçe forma bulması zor Yekta'nın, top ayağına her geldiğinde olumlu hareket yapması gerekiyor 11'de yer alması için.

Adam 2 sene sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı lan, az insaflı olun

Maç eksiği nedeniyle saçma top kayıpları yaptı atak finallerinde..

Neyse sağlık olsun joker gözüyle bakıyorum..

Aydın çok daha fazla efektif Yekta bence sıradan bir oyuncu..

Tempo olarak çok vasat haliyle.Ama sakatlıktan yeni çıkmak ile de ilgisi yok bunun.Genel olarak temposuz oynuyor.

Oynadığı stil ile yetenekleri zıt bence. Alex tarzına yakın oynuyor ama onun çeyreği kadar zeka olunca olmuyor.

yekta iyidir. rotasyonda sıkça yer bulsun enginden aldığımız verimi ondan da alırız.

Yektanın golü atamamasının tek sebebi maç eksiği yoksa o kaleciyi gecer yedek klübesine gider ahlak uzmanı mehmetide geçer golü atmaz çizgide bırakırdı:)

Bu adamın Aydın'dan hız dışında ne eksiği varda, Aydın'a 70 dakika katlanmak zorunda kalıyoruz?

Geri
Üst Alt