# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Çok klas oyuncu.Hertürlü oynar.

En etkili iki futbolcumuz Emre ve Sercan'ın kenara alınması, şanssızlığı oldu maalesef, özelliklerini istediği gibi ortaya koyamadı. Ama az hatalı oynayan futbolcularımızdan Yekta.

Yekta'ya da devamlılık lazım.

Kusura bakmayin ama artik sabrim kalmadi. Biseyler göstermesi lazim artik. Hangi pozisyon'da oynar bu eleman?

Devre arasinda Alper Potuk'la takas edebilirsik büyük is yapmis oluruz.

Kusura bakmayin ama artik sabrim kalmadi. Biseyler göstermesi lazim artik. Hangi pozisyon'da oynar bu eleman?

sabrın olsun renkdaş.çünkü daha yeterince şans bulamadı :o

defans hattı ve kale hariç ileride heryerde oynar arkadaş ama en güzel forvet arkasında oynar bence aldıgı pek kısıtlı zamanlarda görevini yapıyor potuk la takas demişin ama potuk şu oyun düzenimizde yekta kadar katkı yapamaz

Yekta bu takım da kalmayı hak ediyor.

Yetenekli bir oyuncu ve bunuda oynadığı maçlar da gösteriyor. Biraz daha fazla zaman alırsa daha da başarılı olucaktır.

Yekta bu takım da kalmayı hak ediyor.

Yetenekli bir oyuncu ve bunuda oynadığı maçlar da gösteriyor. Biraz daha fazla zaman alırsa daha da başarılı olucaktır.

ama nedense hoca 2 maçtır kanatlarda oynatıyor yektayı bize göbek alternatifi lazım yektayı orada da görmek istiyorum daha iyisi yok alternatif

Bir kaç maç daha oynarsa kendini baya bi toparlar, eski günlerine döner inşallah :happynew:

Yekta eski günlerine dönerse önümüzdeki yıl Melo'yu satın almamıza gerek kalmaz..

fatih hoca artık bol bol şans verecektir kendisine

Adam o kadar sakatlıga ragmen oynamamasına ragmen selcuktanmı pes oynaya oynayamı bilmiyorum cok güzel aralara salıyor vallahi bravo:ayatollah:

İki üç hareket dışında beğenmedim, fiziği halen yetersiz

bilmiyorum ama ben bu adamı sevemedim bir türlü , , sanki üstüne büyük bir kıyafet giymiş çocuk misali sahada kayboluyor .

O kapasitesi var ve bu takımda başka oynayabileceği pozisyon yok..

kapasite?kardeş açıkçası o bölge de oynamak için taaa altyapıdan beri en kötü a takımdan itibaren o bolgede oynamak gerekir.pozisyon bilgisi her şeyden önce gelir.bizim kadroda melonun yedeği maalesef yok.

Yekta forvet arkası ya da kanat oynamadığı sürece bir işe yaramaz fanteziye gerek yok. O bölgeler dolu diye bir mazeret mi olur yahu? Baros'u stoper yapalım o halde.

Maç ritmi olsa çok daha iyi katkı yapar. İyi oyuncu, kadroda olması güven veriyor.

Geri
Üst Alt