# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

melo cezalı olduğuna göre bi dahaki maç oynar artık herhalde.

Haftaya Melo cezalı, Yekta'nın oynaması lazım.

Allah yüzüne gülsün artık..

Hoca Melo'nun yerinde Hamit' i oynatacak, sağ açıkta ise Aydın' ı oynatacak, bu klonuda iddiaya bile girerim. Asıl olması gereken Melo'nun yerinde Yekta, sağ açıkta Sabri'nin oynamasıdır.

Yekta oynamali artik, oynayarak daha iyi olacak.

11 deymiş. Allah yardımcısı olsun bukez kendisini gösterebilir umarım.Nezaman şans verilse resmen darp edildi sahada adam.

Geçen sene Kayseri maçında sakatlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım öyle bişey olmaz.

Formu iyi sayılır onun için iyi bir şans olacaktır.

Kendini gösterme macın baskan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugüne kadar pek varlık gösteremesende taraftarın büyük bir bölümü sana güveniyor , artık kendini gösterme zamanın hadi Aslanım!

(Kayserispor maçı) Bugün belli olan 11 yine aynı 11, yani haftalardır ligde ve cl de kör topal ilerliyen, bazen sahada dökülen takım. Nedense taraftar acayip umutlu bugün. Önceki maçlarda Melo günah keçisiydi, bu maçta günah keçisi Yekta olacak diye düşünüyorum. Haftalardır dökülen takımda bir tane bile değişiklik yapmamış Fatih hoca, her maçtan sonra taraftarın forumda küfrettiği takım bu takım. Şimdi Yekta bu takıma kurtarcı olarak görülüyorsa yazık gerçekten Yekta'ya haftalardır oynatılmayıp bu maçta kilit noktada Melo'nun yerinde ilk defa oynatılması. Olası kötü oynarsa maçtan sonra Yekta başlığı kilitlenmeli. Zaten haftalardır oynatmayarak yeterince haksızlık yapıldı.

Diğer futbolcular(melo,eboue,hakan,selçuk)çok mu iyi oynadı?onlara verilen şansın 10/1 i bu çocuğa verilmedi.1 maçta kötü oynaması durumunda hemen kötü denmesi haksızlık olur.Ama ben çok umutluyum.bazılarını bugün mahcup edecektir.

Diğer futbolcular(melo,eboue,hakan,selçuk)çok mu iyi oynadı?onlara verilen şansın 10/1 i bu çocuğa verilmedi.1 maçta kötü oynaması durumunda hemen kötü denmesi haksızlık olur.Ama ben çok umutluyum.bazılarını bugün mahcup edecektir.

dogru söylüyorsunuz,size katiliyorum. hem bence yekta bugün melonun 10 maclik performansindan daha istekli ve etkili gözüküyor . yektanin cabasi bosa cikkmaz umarim.bu kardesimizin üstünde durulmali. oynamasi selcugu da baya bi rahatlatiyor

Süper.. :yenieek:

Çok istekli :yenieek:

Geri
Üst Alt