# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta Kurtuluş : Uzun zaman sonra oynamak zor oldu. Ama iyi oynadığımı düşünüyorum. İnşallah devamı gelir. Biz hep hazır olmalıyız. Hoca şans verdiğinde iyi kullanmalıyız. Uzun zaman sonra galibiyet aldık. Bu bizi biraz rahatlattı.

Copy Paste değil , alın teri ;)

Yekta Kurtuluş : Uzun zaman sonra oynamak zor oldu. Ama iyi oynadığımı düşünüyorum. İnşallah devamı gelir. Biz hep hazır olmalıyız. Hoca şans verdiğinde iyi kullanmalıyız. Uzun zaman sonra galibiyet aldık. Bu bizi biraz rahatlattı.

Copy Paste değil , alın teri ;)

Yazı fontundan anlaşılıyor renkdaş

Sadece futbolu değil fizik olarak bu kadar güclü olması beni mutlu etti. Kayması gereken yerlerde kaymadı ama dokunduğu bütün topları ve omuz omuza mücadeleleri kazandı. Futbolcu olmaktan ziyade Galatasaray taraftarı gibi oynadı. Böyle devam ederse Melo formayı zor görür.

İyiydi.Ama göz göre göre topu kalecinin üstüne bıraktı resmen.Arkadaşları boştu içeride.Bunu da 3-0'ın rahatlılığına bağlıyorum.

Adam sahada ben futbolcuyum diye bağırıyor.Çok iyi bir alternatif ama daha fazla süre almalı.Emre Ç ile Aydının dakikalarından çalabilicek kalitede olduğunu gösterdi.

Fatih Terim :

Yekta'yı Kayserispor maçında keybetmiştik, burada kazandığımızı ümit ediyorum. Yekta iyi oynadı, sahanın en iyilerindendi. Uzun süreli bir sakatlığın ardından, çok da zaman almadan devam etmek ve akabinde birdenbire 11'de yer alıp böyle oynamak takdir edilesi bir davranıştır. Çok güzel bir örnek oldu. Maçın sonucu kadar sevindiren faktör Yekta'ydı. Burak'ın 18'den top çıkarması. Yekta'nın oyunu, Sabri'nin sonradan oyuna girip istekli oyunu... Bunlar bize ileriye dönük bir mesajdı.

Geçen sene en az gol yiyen takımdık bu zamanlarda. Güzel goller yiyoruz. Çok şükür net bir galibiyet, hiç olmazsa yemeden bitirdik. Kolay değil. Belirli bir süre psikolojik baskı altında kalınca bazı şeyler kolay olmuyor. O nedenle bu galibiyet sevindirici."

YEKTA'nın her zaman arkasında durdum savundum çok şükür yüzümü güldürdü yine söylüyorum emre çolak'ın aldığı şansın yarısını alsaydı selçuk inan klasında bir oyuncumuz daha olurdu ve olacak bugünki gösterdiği performans %100 de yüzü değil oynadıkça gerçek yekta ortaya çıkacaktır

bu macta iyidi ama genel olarak kendisini begenmem daha derli toplu rakiplere karsı ne yapacagını merak ediyorum

Yakışır toprağıma.:tiphat:

Verilen şansı değerlendirmesi çok güzel oldu.

Devam Yekta reis.

yekta melo gelincede oynasin, melo iel birlikte oynasin

bizde kanat diy ebirsey yok zaten, koy saga, sola, oynasin, oynar.

yekta icin önümüzdeki 2 mac cok önemli, ibb ve cluj

bu iki mactada iyi oynarsa, yada en azindna takimimiz iyi oynarsa, galibiyetle gecersek bu iki maci, yekta o formayi koay kolay brakmaz bir daha

melo mu, hamit mi amrabat mi, bilemem ama önümüzdeki 2 macinda bugun oynadigi gibi oynarsa, formayi kapti.

yektanın kalıtesını gostermeye baslaması ve forma gırmesı cok onemlı dırek oynayacak kalıtede adam bu sezonkı melodan gobekte bu sezonkı hamıtten sag kanatta daha ıyı oynar yekta.

yektanın kalıtesını gostermeye baslaması ve forma gırmesı cok onemlı dırek oynayacak kalıtede adam bu sezonkı melodan gobekte bu sezonkı hamıtten sag kanatta daha ıyı oynar yekta.
Melo sakatken Yekta onun yerine daha iyi, sağ kanatta ise Sabri en iyisi. Sol açıkta ise Emre. Bu çok dirençli, teknik ve mücadeleci bir orta saha olur. Kayseri maçının ilk 10 dakikasında olduğu gibi yürüyerek ceza sahamıza giremez rakip takım oyuncuları.

İnşallah böyle devam eder.Çok beğendiğim bir oyuncu.Ayrıca sıkı bir Galatasaray taraftarı.

maçın adamı yekta engın melo selcuk orta sahası ınanılmaz zevklı olur dıye düsünüyorum

orta saha agırlıklı oyun daha guzel ve zevklı hele amrabat ve hamıtın verımsızlıgını düsündükce dahada agır basıyor

Geri
Üst Alt