# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

SAG KANATTA SABRİ EN İYİSİ DEMİŞ SALİH BOYS. AMBULANS ÇAGIRIN İHTİYACI VAR:asd:

Melo sakatken Yekta onun yerine daha iyi, sağ kanatta ise Sabri en iyisi. Sol açıkta ise Emre. Bu çok dirençli, teknik ve mücadeleci bir orta saha olur. Kayseri maçının ilk 10 dakikasında olduğu gibi yürüyerek ceza sahamıza giremez rakip takım oyuncuları.

dalgamı geciyon?

Ohhh bee sonunda bugün 11'de göründe çok sevinmiştim ... Çok çok güzel oynadı verilen şansı çok iyi değerlendirdiğini düşünüyorum inşallah daha da iyi olcak ... Bu performansına devam etse ben Fatih hocanın yerinde olsam Melo da bu performansında devam ettiği sürece Melo'ya forma vermem ...

boyle oynasın yeterr gercekten sevındıgım tek noktaa bu maçta

Dikkatimi çekti 1 top için 2-3 rakiple mücadele etti ve topu bize kazandırdı. İşte futbolcu budur, yanından geçen rakibi izleyen değildir.

Cevap: Re: #35 Yekta Kurtuluş

Bunu yaratan taraftar değil ki, Melo'nun kendisi. Yanından geçen rakibe bakarak olmuyor bu işler. Yekta bugün rakibin kaç tane hücumunu bozdu, sayamadım..
Son iki macta bak bakalim Melo ne kadar top kapmis ikili mücadele kazanmis. Yavas yavas toparlaniyor diyoruz Melo hakkinda. Kayseri benim gözümde ciddi rakip degil, bu mac Yekta icin asla ölcü olamaz.

sahada hiçbir şey vermeyen melonun yerine yekta muhteşem oturdu selçukun da formu arttı bir anda. engin baytar da forma girsin oynasın orta sahada zenginleşecez

iyi oyun oynadı helal olsun yedeklerimizin her zaman hazır olması çok iyi birşey.

birde yekta kanat değilmiydi ben öyle hatırlıyorum.Fatih hoca bundan sonra aydın yerine yektayı kanatta denemeli daha iyi oynayacağı kesinde bakalım skor üretebilecek mi?

Stattan izledim, oldukça iyiydi çok beğendim.

Çok iyiydi bugün umarım böyle devam eder.

sahada hiçbir şey vermeyen melonun yerine yekta muhteşem oturdu selçukun da formu arttı bir anda. engin baytar da forma girsin oynasın orta sahada zenginleşecez

Evet ya, her aklıma geldiğinde sinirlerim tepeme çıkıyor. Engin Baytar salağı hem bizi hem kendini yaktı. Formunun zirvesinde takımı yarı yolda bıraktı. Şu takımda banko oynardı... Aah ah! Çok şanssız başlayan bir sene oldu, inşallah böyle sürmez.

Melo yerine sürekli oynasın.

Çok koştu, çok mücadele etti... Tekniği de iyi... Daha ne olsun?

Hırsına kurban senin . Melo artık yedek beklemeli kendini düzeltmesi lazım . Enginde oynamaya başlasada amrabat yada hamitten birini kesse

Basın toplantısında performansıyla ilgili Fatih Hocaya dönüp " bilmiyorum nasıl değerlendirdim forma şansımı " vs konuşma gülüşmeler çok iyidi :)

Yekta'yı inşallah kazanırız inşallah hep böyle oynar ...

Geri
Üst Alt