# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

yapması gerekeni yaptı bu yüzden çok iyidi diyemem hatta mevkisi olmayan biryerde oynamasınında sıkıntısını çekiyor reyiz zaman zaman ama yinede görevini yaptı

Hangi maçı izledin braga-united maçını mı ? Ulen bu Yekta'yı beğenmiyorsunuz.. neymiş top kaybetmiş neymiş kafayı kaldırmamış...

Siz hayatınızda futbol topuna hiç vurmadınız mı ?

Yekta muthis oynadi, Top kesti, calim atti, ve yuzde 86% pass orani ilen oynadi. Bence, Melonun yaptigi heyseyi yapabilcegini kanitladi.

bes para etmez top oynamismis

sen kac para ediyorsun aceba?

bence macin yildizlarindan helal olsun

iyi mi kötü mü bilmem

bildiğim şey melo'dan daha verimli oynuyor

Oldukça iyidi bikaç yerde kötü hatalar yaptı ama olsun bu kadar maç eksiğine vs. bu oyun inanılmaz gerçekten ... Çok sevnçliyim böyle bi adam kazanıyo olmamızdan dolayı ...

Biraz daha aktif olmali bence surekli topu aliyor yanindakine veriyor.

Sorumluluk almaktan kaçınıyor yoksa gerçekten iyi şeyler yapmaya çalışıyor. yeni yeni kadroya girmeye başladı diğer sorunlarınıda çözerse değişmez olur.

Şimdi Melo düşünsün!!

Özellikle ilk yarı hayran kaldım, aferin sana :yenieek:

bu sene bizi batiran adam Melo'ydu ,Yekta bile hamlamasina ragmen goze batti 2-3 mactir

siz dusunun artik

hep söyledim yine söylüyorum. aydına emreye verilen şansların yarısı bu adama verilseydi banko ilk 11 oynuyor olurdu.

geç oldu ama kazandık gibi yektayı

>Melo

iyi oynadi iyi,mersin macinda da oynar.

Sen bizim başımıza gelen en güzel şey. :)

bence bu adamı biz forvet arkası oynatalım. adamda çok iyi teknik var.. selçuk melo yekta orta sahası iyi olur. kasımpaşadada böyle oynuyordu.

Geri
Üst Alt