# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

FB maçında banko oynamalı :ayatollah:

Zaten klas adam oldugunu söylemistik, bu performans gayet normal reisin standartlarina göre :ayatollah:

manu maçlarının uefa tarafından en iyi oyuncusu seçildi cluj deplasmanındada buraga 2 asist yaptı. dogru söylüyorsun burakla birlikte TAKIMIN EN İYİ oyuncusu. sayesinde CL inde 16ya girdik:asd:

Senin futbol zekan ile benim 10 yaşında ki küçük kardeşimin futbol zekası aynı seviyede, hatta o biraz daha üstün.. Geçen Braga maçında ikiye bir geriye oynayan, oyunu yavaşlatan, ve ilk yarım saatte aldığı 6 toptan 5'ini kaybeden futbolcuyu minicik çocuk bile fark etti. Bana 'Abi, bu Hamit dediğimiz futbolcuyu 3. lig takımından mı transfer ettik?' diye soru bile sordu. Bir de gelmiş, 'Hamit'in sayesinde CL'de ilk 16'ya girdik' diyor. Aman allahım, bu nasıl bir futbol zekasıdır? Hamit'in ayağına geçen toplar benim ayağıma geçsin, Cluj maçında 2 asist değil, Manu'ya karşı 3 asist, 2'de gol atardım :happynew:

Senin futbol zekan ile benim 10 yaşında ki küçük kardeşimin futbol zekası aynı seviyede, hatta o biraz daha üstün.. Geçen Braga maçında ikiye bir geriye oynayan, oyunu yavaşlatan, ve ilk yarım saatte aldığı 6 toptan 5'ini kaybeden futbolcuyu minicik çocuk bile fark etti. Bana 'Abi, bu Hamit dediğimiz futbolcuyu 3. lig takımından mı transfer ettik?' diye soru bile sordu. Bir de gelmiş, 'Hamit'in sayesinde CL'de ilk 16'ya girdik' diyor. Aman allahım, bu nasıl bir futbol zekasıdır? Hamit'in ayağına geçen toplar benim ayağıma geçsin, Cluj maçında 2 asist değil, Manu'ya karşı 3 asist, 2'de gol atardım :happynew:
tabi sen kesin atarsın. atma konusunda çok iyisin burdan belli oluyor. MANUYA karşı atarMış.:asd: lan sen bukadar kolaymı sanıyon herşeyi. şunu derken bile nekadar kıt futbol zekası oldugun belli oluyor. birdebenim futbol zekama laf ediyor. hamit bu arada sarı kart sınırında ondan oynamadı bu maçta. fener maçında oynayacak kusura bakma:D

bu arada hamit oynamadı futbol olarak ne oynadık bana anlat. kaleye sadece 4 şutumuz var. ben kimsenin hakkını yemem. sezon başı begenmiyordum. son 1 aydır iyi oynuyordu.

futbol zekası derken bir aralar servet hayranıydın. ordan biliyoruz futbol zekanı:D

yekta fener maçında kesinlikle sağ kanatta başlamalı.

-----hamit---melo----selçuk----

yekta--------burak--------engin

Yekta'ya kötü diyen futbol cahilleri bir çıkabilirmi forumdan?

amrabat aydın oyuna sonradan girseler daha keyifli oluyor. rakip çok yoruluyor bizle oynayınca. bunlarda hızlı adamlar girince direk rakibe fark atıyorlar.

Amrabat rakiple çok sürtüşüyor..Hasan Ali ise fiziki mücadeleden korkan bir oyuncu..Bir daha düşünün..

yekta-melo-xelcuk

orta sahasi ile su ligde her takimi rahat yeneriz

Geri
Üst Alt