# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

bu adami oynatmak icin gerekirse tek forbvete dönerdim

yekta-melo-selcuk, cok iyi duruyor

bu adamin g.tü yere yakin, g.tü yere yakin olan topculari hep begenmisimdir

kucuk adimlarla, cabuk olabiliyorlar dar alanlardan super cikiyorlar, topla yada topsuz cok begeniyorum yektayi.

[video=youtube;ZG4Nsyzash0]https://www.youtube.com/watch?v=ZG4Nsyzash0[/video]

Zeka ve çeviklik..

Çok açık söylim.Yekta haftaya 11 oynamaya başlamassa hoca adam kayırıyor demektir

HEr oynadığında formanın hakkını veren bir oyuncuyu bundn sonra yedekte oturtmak ayıptır

Özetlerden gördüğüm kadarıyla Melo yerine Yekta'nın oynaması ofansif güç kazandırmış sanki. İzleyenler ne der acaba?

Özetlerden gördüğüm kadarıyla Melo yerine Yekta'nın oynaması ofansif güç kazandırmış sanki. İzleyenler ne der acaba?

cok dogru bir tespit

ofansa guc kazandirmasi bir kenara, pas trafiginde melodan cok daha verimli gerek bizim yari sahamizda, gerek rakibin yari sahasinda.

ileriye ciktigi zaman hep pasi verip bosa kacmasi, hep 10 numara paslari denemesi, kafasinda hep en iyisini yapayim olmasi cok olumlu buldugum artilari yektanin.

bugün ne yaptıda bu kadar beğenildi anlayamadım

İyi oynuyor Selçuk, Melo fark etmez kim oynayamazsa gözüm kapalı güvenirim artık buna.

ofansif güçten kasıt ne, soruya nasıl cevap vereceğimi tam bilemiyorum aslında, kaleye çektiğimiz şut sayısı 4. Ofansif olarak bence iyi işler yaptığımızı sanmıyorum. Melo olduğu zaman daha organize ve topa daha çok hükmedebiliyoruz. Oyunun geneli bizim sahamızda geçti

pas yapti, top sakladi, zor pozisyonlarda topu hep olumlu kullandi baski yediginde falan, ofans yaptigimizda ofansa gitti, defans yaptigimizda defansta idi, tupu rakibin ayagindan adeta calip muthis asist yapti

ne yapsin ki daha

rakibin en baskılı döneminde yani maçın ilk 30 dksi falan yekta sahada yok gibiydi

yektanın en büyük görevlerinden biri defansfa yardım etmek ve top çalmak

çok az top çalma yaptı

defansa yardım etmesi gereken zamanlarda da ortalıkta yoktu

bence ne iyi ne kötü ortalama bi maç çıkardı

Geri
Üst Alt