# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Engin'in yerinde Yekta, Yekta'nın yerinde Engin oynasaydı ikiside daha başarılı olurdu.

Yekta, Emre kanat oynayamaz. Bu maç zaman zaman Sneijder'in de biraz kanata kaydığını gördük. Teknik heyetin bu çakma kanat oyuncusu yaratma sevdası nedir anlamadım gitti. Elimizde iyi kötü bi Aydın var kanat oynayabilecek.

Emre yeteneksizi varken Yekta'nın çıkmasını aklım hayalim almıyo ya ... Offff off çekilcek çilemiz varmış arkadaş :p

Kanat oynamaya çalıştı bugün yeri olmamasına rağmen

Melo'yu kesmesi imkansız, başka yerden kontenjanı ayarlamaya çalışacağımız belli oldu.

varmi yokmuydu belli degildi bügün resmen vasatti

bir tek ben miyim yekta'ya ısınamadım bir türlü. çok iyi galatasaraylı ama sanki bizim takıma bir bir boy küçük gibi.

bu sezon ilk 11 başladığı maçların en önemlisi olan cluj maçında kısa boyuna rağmen onca hava topu alan , ayağına gelen topları sakince selçuğa aktaran, yeri geldiğinde sırtı dönüp alıp ardından yüzünü kaleye dönerek topu defanstan çıkaran yektayı hala sağ kenarda oynatıyorsa hocamız, ya bu çocuğa garezi var ya da aşırı formsuz

Kanat filan oynamaz bu eleman o kadar belli ki bu Fatih hoca niye boyle bisey yapti anlamak mumkun degil.Ama yine de Emre cikmaliydi yerine.

Kanatta oynatılması başlı başına hataydı

Meloyu kesemez. bu sezon takımda bence en iyi oynayan görevini yapan rieraya yazık olacak gibi.

Melonun tırnağı etmez..Hatta mümkünse yedek bile durmasın takımın kalitesi düşüyo bunla aydınla sabriyle emreyle...

Hakkı yeniyor bu adamın her görev verilen maçta iyi oynadı

Melo ile kıyaslanamaz ama onun olmadığı maçlarda yararı olacak ilk isim.

Melonun tırnağı etmez..Hatta mümkünse yedek bile durmasın takımın kalitesi düşüyo bunla aydınla sabriyle emreyle...

her mesaji saygiyla karsilarim ama bu yazdigina saygi gösteremiyorum kardes.. melonun tirnagi etmez dedigin oyuncu, hic birsey yokken tansiyonu arttirip kendini sahadan attirmiyor..ukala ukala davranislari yok.. yektaya hangi macta görev verirsen ver,canla basla savasiyor ve katkida bulunuyor.. gecen haftaki macta bu olmadi ama bence nedeni fatih hocanin yektayi yanlis yerde oynatmasi..enginle yekta yer degistirseydi bu bizim acimizdan daha iyi olurdu bursa karsisinda.. bugün yektadan selcugun yaninda iyi bir performans bekliyorum :yenieek:

Geri
Üst Alt