# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

vasatı geçemedi akşam

Yekta iyidir. Nerdeyse iki yıl ara verip bu sezon doğru dürüst oynamaya başladı. Kasımpaşa'dayken atom karınca gibiydi. Biraz daha şans tanımak lazım.

Melo'nun haftalarca kötü performansına şahit olduk. Yekta'nın da kötü oynamaya hakkı var diye düşünüyorum, biraz tolerans lütfen..

Yapacagi aslinda cok basit. Defanstan topu alacak, Sneijder veya Selcuk'a atacak. Ama tüm mac boyunca bir kere bile yapmadi bunu. Dany ve Semih sürekli oyunu kurmak zorunda kaldilar, Yekta hayalet gibiydi.

Selçuk da bu sezon uzun süre bu basit dediğin şeyi yapamadı. Yekta'nın Antalya maçında eleştirilecek en ufak bi yanı yok.

Bir de basit yazmış. Yılların eskitemediği deep lying playmaker Necati.. :f

Selçuk da bu sezon uzun süre bu basit dediğin şeyi yapamadı. Yekta'nın Antalya maçında eleştirilecek en ufak bi yanı yok.

Bir de basit yazmış. Yılların eskitemediği deep lying playmaker Necati.. :f

Tabi basit. Bunun disinda Yekta'nin baska bir görevi var miydi sahada? Sahada benim göremedigim ne yapti bu adam? Sadece onu ve orta sahada rakibi karsilayacakti bu kadar. Bosuna savunmayin yani bu adami. :yenieek:

Alper Potuk'u biz keyfimize istemiyoruz... Isırıyor-savaşıyor-yılmıyor..

Takımımızda Selçuk ve sneijder gibi iki oyunu yönlendiren oyuncular varken Alper Potuk'u savaşması için alabiliriz..

Yekta bu kız gibi haliyle yıldırıcı olamıyor..

Tabi basit. Bunun disinda Yekta'nin baska bir görevi var miydi sahada? Sahada benim göremedigim ne yapti bu adam? Sadece onu ve orta sahada rakibi karsilayacakti bu kadar. Bosuna savunmayin yani bu adami. :yenieek:

Basit iş değil aga deep lying playmaker'lık. Basit iş olsa Pirlo bu kadar büyük topçu olmazdı.

Dün rakibi karşıladı, pas da yaptı ama bi yere kadar. Defansif orta sahanın yapması gereken her şeyi doğru şekilde yapmasını da bekleyemezdik zaten asıl mevkisi ofansif orta saha olan birinden. Bugün Ronaldo'ya "adam gibi pas yap total futbol oyna" desen oynayamaz yani, anlatabiliyor muyum?

Alper Potuk'u biz keyfimize istemiyoruz... Isırıyor-savaşıyor-yılmıyor..

Takımımızda Selçuk ve sneijder gibi iki oyunu yönlendiren oyuncular varken Alper Potuk'u savaşması için alabiliriz..

Yekta bu kız gibi haliyle yıldırıcı olamıyor..

Mesut Özil de kız gibi o zaman. :yenieek: Eboue sol açıkta oynadığında ne dediğini çok merak ediyorum. (Neco bu senin için de geçerli :ka25: Onun işi de basitti sonuçta. )

Sakinligini seviyorum ama eger banko oynamak istiyorsa isirmayi ögrenmeli Yekta. Basmali, pres yapmali, savasmali, dikine oynamali.

Basit iş değil aga deep lying playmaker'lık. Basit iş olsa Pirlo bu kadar büyük topçu olmazdı.

Dün rakibi karşıladı, pas da yaptı ama bi yere kadar. Defansif orta sahanın yapması gereken her şeyi doğru şekilde yapmasını da bekleyemezdik zaten asıl mevkisi ofansif orta saha olan birinden. Bugün Ronaldo'ya "adam gibi pas yap total futbol oyna" desen oynayamaz yani, anlatabiliyor muyum?

Pirlo gibi pas atmasini beklemiyorum ki, o nerden cikti olm. :D

O dediklerinin hepsini Selcuk yapmali ve yeri geldigi zaman da yapiyor zaten ama son zamanlarda o da tutuk.

Yekta defansa kadar gelip, stoperlere oyun kurmada(oyuna sokmada) yardimci olmaliydi, baska bir sey beklemedim ben ondan. En kötü ihtimal topu alip kanatlara atabilirdi. Stoperlerimize hic destek gelmeyince topu sürekli öne sisirmek zorunda kaldilar.

Mesela Melo bu görevi gözü kapali yapiyor. Hani bu adam Melo'yu cok rahat kesebilirdi? Son sözüm sana degil, bunu burda haftalardir böyle yazanlara. :ka25:

Hey Allah'ım ya birde Yekta'ya laf atanlar çıkmış iyi mi...

Herşeyden önce Yekta bir görev adamı..Uçmaz,kaçmaz sahada büyük farklar yaratmaz..Ama faydalı bir alternatiftir her zaman..

Bu sezon Melo'nun yokluğunda işini layıkıyla yapan, görev verildiğinde sırıtmayan (Hatta çoğu zaman ondan bile fazla katkı sağladı diyebiliriz) buna rağmen gerekli ilgiyi göremeyen, ama yinede sesini çıkarmayıp profesyonel futbolcu nasıl olur örneği veren bir adama bile çamur atmaya yeltenen insafsızların yaşadığı kafayı çözmek imkansız! Heralde onlar Yekta'dan İniesta'lık yapmasını bekliyorlar, o yüzden onlara sıradan gelmesi normal tabi...

istatistiki veriler yektanın antalya maçında bizim adımıza en faydalı oyuncu olduğunu belirtiyor :yenieek:

Pirlo gibi pas atmasini beklemiyorum ki, o nerden cikti olm. :D

O dediklerinin hepsini Selcuk yapmali ve yeri geldigi zaman da yapiyor zaten ama son zamanlarda o da tutuk.

Yekta defansa kadar gelip, stoperlere oyun kurmada(oyuna sokmada) yardimci olmaliydi, baska bir sey beklemedim ben ondan. En kötü ihtimal topu alip kanatlara atabilirdi. Stoperlerimize hic destek gelmeyince topu sürekli öne sisirmek zorunda kaldilar.

Mesela Melo bu görevi gözü kapali yapiyor. Hani bu adam Melo'yu cok rahat kesebilirdi? Son sözüm sana degil, bunu burda haftalardir böyle yazanlara. :ka25:

"Melo'yu keser/kesmeli" diyen yanılıyordur zaten, keseceği biri varsa o da Selçuk'tur anca, ki sezonun başlarında kesebilirdi. Selçuk da topu Dany'ye verip ileri koşuyodu, yani Antalya maçındaki Yekta'dan fazlası yoktu uzun süre.

Neyse anladım ben senin ne dediğini şimdi, tamam. :D

Mesut Özil de kız gibi o zaman. :yenieek: Eboue sol açıkta oynadığında ne dediğini çok merak ediyorum. (Neco bu senin için de geçerli :ka25: Onun işi de basitti sonuçta. )

Mesut Özil ile Yekta'yı nasıl karşılaştırdın çok merak ettim ?

Mesut Özil sahadaki görevi Sneijder ile birbir aynı.. Onlardan birincil beklentiniz rakibi durdurmak değili rakibin işini yağacağı asistlerle bitirmektir..

Yekta'nın şimdiki görevi savaşmak, mücadele etmek, rakibi durdurmak bunları yapamaz çünkü FİZİĞİ YETERSİZ.. oyun stili de kız gibi.. Bu açığı Alper Potuk kapatabilir..

Ben Yekta ile Alper Potuk kıyaslaması yapıyorum sen Mesut Özil - Yekta kıyaslaması yapıyorsun ne alaka ?

ben begeniyorum bu Aslani..yetersiz olabilir ama herzaman savasir ,mücadele eder ve asla yilmaz .

Mesut Özil ile Yekta'yı nasıl karşılaştırdın çok merak ettim ?

Mesut Özil sahadaki görevi Sneijder ile birbir aynı.. Onlardan birincil beklentiniz rakibi durdurmak değili rakibin işini yağacağı asistlerle bitirmektir..

Yekta'nın şimdiki görevi savaşmak, mücadele etmek, rakibi durdurmak bunları yapamaz çünkü FİZİĞİ YETERSİZ.. oyun stili de kız gibi.. Bu açığı Alper Potuk kapatabilir..

Ben Yekta ile Alper Potuk kıyaslaması yapıyorum sen Mesut Özil - Yekta kıyaslaması yapıyorsun ne alaka ?

Yekta ofansif orta saha oyuncusu da ondan. Bize gelmeden önce ofansif orta saha oynuyordu. Defansif orta saha görevinde oynamak zorunda kalması onun o görevleri eksiksiz yapma zorunluluğu olduğu anlamına gelmiyor. Mesut Özil'i koy defansif orta saha olarak, ona da kız gibi dersin işte, onu diyorum.

Geri
Üst Alt