# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta ofansif orta saha oyuncusu da ondan. Bize gelmeden önce ofansif orta saha oynuyordu. Defansif orta saha görevinde oynamak zorunda kalması onun o görevleri eksiksiz yapma zorunluluğu olduğu anlamına gelmiyor. Mesut Özil'i koy defansif orta saha olarak, ona da kız gibi dersin işte, onu diyorum.

Yekta bize gelmeden önce isterse kalede oynasın şimdiki görevi ne ? Defansif ortasaha..

Yekta bize gelmeden önce isterse kalede oynasın şimdiki görevi ne ? Defansif ortasaha..

Bu mu mantık yani? :D:D:D E iyi o zaman bikaç gün sonra tüm stoperler sakatlansın Drogba'yı stoper oynatalım "biz gelmeden önce forvet olması bi anlam ifade etmiyor şimdiki görevi stoper eheheheheh" diyelim. :D:D:D

11 için bir şeyler eksik maalesef kendisinde ama çözemiyorum.Zorlu maçlarda sıkıntı yaratabilir.

Sneijder gibi bir Mareşal futbolcu takıma geldikten sonra artık Yekta gibi bir işçi ve görev adamının as takıma alınması şart oldu. 4 kişilik orta sahada Hamit, Selçuk, Melo ile birlikte 3 General aynı anda oynuyor bu çok sakıncalı. Orta sahada Yekta+Sabri işçiler Sneijder+Selçuk(veya Melo) General olarak oynamalı.

Son maçta hiç grmedim saha da melo nun yerini doldurama yekta çünkü yekta selçukla aynı tip oyuncu hatta daha ofansa yakın

Cok kötüydü.

İlk 11e yazanlar vardı ama melo kat kat kaliteli bir isim yektadan

Bugün kötüydü, umarım en kısa sürede toparlanır.

ben begendim Yektayi bugün .cok iyi top dagitti..cok iyi bir alternatif oldugunu günden güne kanitliyor

Yekta budur ne bekliyorsun ki ? Asla bu takımda oynayacak seviyede olamayacak.

adam ofansif bir oyuncu amc aml amr diye tabir edilen cinsten siz ön libero gibi kullanırsanız yekta yı zaten vasatın üzerinde bir performans beklemeniz garip olur selçugun iyi bir yedegi bukadar belki amrabat güreşcisi yerine sol açık denenebilir

ne amr oynar ne amc.. vasat takımlarda mc oynar sadece.. onuda becerebildiği kadar bence akhisarda oynasa fena gözükmezdi ama sadece o kadar fazlası yok bu çocukta..

Arkadaş bir gün çıkıp öyle bir oynuyorsun, ruhunu ortaya koyuyorsun ki diyoruz tamam Melo kesik yedi artık, sonra bir daha eser yok, nasıl iş anlamadım gitti. Yılda bir oynayacaksan işimiz var.

Geri
Üst Alt