# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Sende haklısın çoluk çocukla tartışıyorum. O kadar yazıyorum verdiğin cevaplara bak. 'Farkımız bu. İşte bu' :D Yaz yaz sende yorumcusun.Senin gibilerle masada 2 saat otursam verecek cevabın olmaz. Neyse.

Neden uzatıyorsun ki basit ?

Neyse benim işim var byby.

Tam bir leş , anca yedek topçu olur.Umarım bugün ilk 11 falan oynamaz. :b5:

Daha cesaretli oynamali,al gulum ver gulum risk almazsa bu takimda kalmasina gerek yok.

Bence tam tersi , kendinde bulunmayan yetenekleri ve olayları denemeye çalışıyor ve maçın içine ediyor.Hele birde gereksiz yerlerde çalım atma çabaları. :o

Valla Yekta konusunda bende kararsizim.Tamam kalitesiz bi oyuncu degil ama yetenekleri ne onu da goremedik daha onun icin dedim cesaretli olsunda biseyler goruruz belki,gorulcek bisey varsa tabi.

Bu adamda taraftarımız bir potansiyel olduğuna inanıyor.Ancak kesinlikle yok.Klasik bir anadolu topçusu.Defansif olarak da hücum olarak da yetersiz.Takımdan gönderilecekler listesinin en tepesine yazarım.Ama kesinlikle tutulacaktır.

Ben çok ümitliydim kendisinden,fakat ümidimi kestim.

Şunu kendimize sormamız lazım.Melo veya Selçuk yerine birinci alternetif olabilir mi yada olmalımıdır.Bence olmaz.

Ne yazık ki artık miadını dolduran futbolcumuz.Oyun görüşü çok kısıtlı,şutları iyi değil,herşeyden biraz var ama yeterli değil.Kendisine teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

yektadan önce gönderilecek o kadar oyuncu varki yektaya sıra ancak seneye gelir :)

22941-yekta-formami-artik-melo-ya-birakmam.jpg

şurada bazı yorumlara anlam vermek mümkün değil maalesef ;

her oyuncunun 11 oynaması imkansız hepsinin aynı seviyede başarılı ve yetenekli olması da fakat yekta her görev geldiğinde alnının akıyla görevini yerine getirmiş hatta meloya bazı dönemler alternatif olmuş bir oyuncudur...

bugün yekta çapında olmayan alper 6 ediyor dikkatinizi çekerim yektayı eskişehire koysanız geri 6 ya alamazsınız bir culio nun mersindeki etkisi de ortada ...

ayrıca parantez açmak isterim ki çok çalışkan bir oyuncudur fitness çalışır ek olarak galatasarayı benimsemiş karakter olarak sağlam herkesle iyi geçinen sorunsuz bir oyuncudur bugün emre çolak şu haliyle fizik çalışmazken yekta bu yaşta fiziğini geliştirmek için uğraşıyor

Bu adama tatil yasak full gece gunduz antreman yapmasi lazim !! .. Iiyi bir yedek kadroya ihtiyacimiz var

takımdaki en boş topçu.. mustafa sarp ın gölge presi barış özbek in no look pasları vardı ama ben bu adamda hiç bisi göremiyorum yahu.bi insan bu kadar düz olur.18de olmayı kesinlikle haketmiyor

Yekta oynayacagina Engin oynamaliydi gecen sezon Engin'e haksizlik edildi. Engin'in disiplinsiz tavirlarina ragmen alindi. Böyle bir adami alacaksan yaptiklarini tasvip etmesende katlanacaksin.

Geri
Üst Alt