# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta oynayacagina Engin oynamaliydi gecen sezon Engin'e haksizlik edildi. Engin'in disiplinsiz tavirlarina ragmen alindi. Böyle bir adami alacaksan yaptiklarini tasvip etmesende katlanacaksin.

Olur, adam ağzımıza etse de oynatalım :ka21:

Evinde kıkır kıkır gülüyordur şimdi.

Bu karar olmasa bu Yekta gibi topçular 2.ligde zor forma giyerler ama adam CL'de mücadele eden takımda forma giyiyor şaka gibi.

Takımın açık ara en düz topçusu.

Suan orta sahada banko oyuncu gözüküyor.

BFMawFSCUAA_kO3.jpg

çok değil ya bana bu adamın 1 artısını söyleyin sadece 1 tane.. hayatımda bunun kadar düz topçu görmedim

çok değil ya bana bu adamın 1 artısını söyleyin sadece 1 tane.. hayatımda bunun kadar düz topçu görmedim

Culio'lu sezonda girdiği her maçta yararlı oldu. Şöyle bir sezon şans bulamadı diye artısı nedir falan bunlara gerek yok be.Yekta'nın fiziği üst düzey değildir ama koşan bir oyuncudur.Pres gelince şaşırtır derecede topu saklayabilir. Ara pasları müthiş değildir ama yerindedir ,meireless gibi bir adamdan daha iyidir mesela. Şutları iyi değil ama adam geçmesi iyi,toplan hızlanışı da iyidir.Komple bir oyuncu olmasa da ligin bir ağzına koyucak ,hatta alper dingilinden de iyi olabilecek bir futbolcu devamlı şans bulsa. Son olarak doğuştan gs li olan yekta 4 sene yedek kalsa da problem etmez aydın ,balta gibi de girdiği oyunları batırmaz katkı verir

Solbeke geç birader bari adam eksik

Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Galatasaraylı olduğu için takımda başka açıklaması olamaz.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorumları okuyorum da bir çoğu boş ve anlamsız yorumlar! Şu futbolcuları kötüleyip yerden yere vuran adamlar ne kadar anlıyorlardır acaba top oynamaktan :)

Yorumları okuyorum da bir çoğu boş ve anlamsız yorumlar! Şu futbolcuları kötüleyip yerden yere vuran adamlar ne kadar anlıyorlardır acaba top oynamaktan :)

Yektanin Galatasarayda oynayacak kapasitesi olmadığnı anlamak çok zor değil.

futbolcuları kötüleyip yerden yere vuran adamlar ne kadar anlıyorlardır acaba top oynamaktan ne alaka olm

Cevap: Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Yektanin Galatasarayda oynayacak kapasitesi olmadığnı anlamak çok zor değil.

futbolcuları kötüleyip yerden yere vuran adamlar ne kadar anlıyorlardır acaba top oynamaktan ne alaka olm

Senin gibi hayatında doğru düzgün top oynamamış, hatta futbol topunu görse bomba sanıp karakola götürecek adamlar çıkıp burada Ferguson gibi atıp ahkam kesiyo ya onu diyorum :lol:

AW: #35 Yekta Kurtuluş

I like Yekta :)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Senin gibi hayatında doğru düzgün top oynamamış, hatta futbol topunu görse bomba sanıp karakola götürecek adamlar çıkıp burada Ferguson gibi atıp ahkam kesiyo ya onu diyorum :lol:

Benim futbol oynuyor olup olmamamla yektanin performansı ne alaka saçma saçma yorumlar yapıyosun

Olm futbol yorumlamakla futbol oynamak arasında ne gibi bi bağ var ki? Dünyadaki bütün futbol yorumcuları olağan üstü top mu oynuyor? Yooo.

dünyanın en iyi futbol yorumcusu maradona o zmn

Yektayi begenmiyenler futboldan anlamiyor ,Net !

Yekta iyidir iyi.. :)

Yekta bu takıma geldiğinden beri hiçbirşey vermemiştir.

Bu sene de yedek oturur.

Geri
Üst Alt