# Yekta Kurtuluş

topla gereksiz derecede fazla oynamasına rağmen kaybetmiyor

Çeptalk

Selçuktan 1000 kat daha iyi . Gitmemeli , gönderenin ben ta .....

mancininin göndereceğini sanmıyorum

Selçukdan iyi degil, ama Selçukle türkiye standartlara göre tek iyi yerli orta saha oyuncumuz.

Yekta aslında bizim standardımızda bir oyuncu değil ama Selçuk'u falan izleyince gözümüze çok iyi geliyor.

Ben futbol izliyorum senin gibileride iyi bilirim. Türkiye futbol fukaralari ile dolu. Onun icin seninle futbol filan tartismam zaten iki yildir forumun kalitesi iyice düstü.

adam bağıra çağıra ben futbolcuyum diyor. fatih hoca adamın hakkını yiye yiye bitiremedi. yektayı yok edemedik diye uğraşıp durdunuz. şu adama biraz destek olunsaydı bugün kasımpaşaya trabzona değil ath madride tottenhama valenciaya transferi konuşuluyordu. bu adamdaki yetenek türkiyede bir elin 5 parmağını geçmeyecek oyuncuda var. ben bunu göremeyen adamla zaten futbol falan konuşmaya meraklı değilim

Ben futbol izliyorum senin gibileride iyi bilirim. Türkiye futbol fukaralari ile dolu. Onun icin seninle futbol filan tartismam zaten iki yildir forumun kalitesi iyice düstü.

adam bağıra çağıra ben futbolcuyum diyor. fatih hoca adamın hakkını yiye yiye bitiremedi. yektayı yok edemedik diye uğraşıp durdunuz. şu adama biraz destek olunsaydı bugün kasımpaşaya trabzona değil ath madride tottenhama valenciaya transferi konuşuluyordu. bu adamdaki yetenek türkiyede bir elin 5 parmağını geçmeyecek oyuncuda var. ben bunu göremeyen adamla zaten futbol falan konuşmaya meraklı değilim

o kadar çok gönderilecek adam varken gitmesi hata çöpler gittide yektayamı geldi sıra saçmalık

bu performanstan sonra kalır

da bu yiğiti hangi akla hizmet almışız afjkdlsfa

aslında lig maçlarında melo defansda yektada melonun yerinde oynayabilir böylelikle 1 kişilik kontenjan açılmış olur

Gitmek istemiyor :D Satilmasin fakat gonderilecekse 1-2 milyon euro ya degil, Trabzon'dan istememiz gereken ucret 4-5 milyon euro olmali..

Geri
Üst Alt