# Yekta Kurtuluş

bugün oyunu iyi okuyamadı kafasını kaldırıp oynamayı unuttu herhal

Ortalama oynadı,Ceyhun'dan iyidir.

Sene sonuna kadar 11'de bidahaki sene iyi yedek olmalı.Ne sorun çıkartır ne de mücadele etmemezlik bana göre Hakan Balta ile beraber bu takımın görünmez kahramanları

Galatasaray takımına yakışmayacak kalitede bir futbolcu. Sorumluluktan kaçan, topu aldıktan sonra düşünmeye başlayan bir orta saha oyuncusu. Ara sıra topla birlikte iyi dribling yapıyor ama oyun görüşü son derece kötü ve pas alış verişinde son derece yetersiz. Baskı altında çokça bocalıyor ve çok basit top kayıpları yapıyor.

Şu an takımdaki en iyi yerli.

I am the one who knocks!

Nedense iyi oynayanlar hiç konuşulmuyor sadece gol attı diye değil hakkaten çok iyiydi birde bunu göndereceklerdi 40 yıllık Galatasaraylı gibi bana göre en azından 2. ya da 3.kaptan olmalı

Rezalet bir futbolcu.Dakika 4 de attığı o topu biri açıklarsa sevinirim.Bu arada gol pozisyonunda hayatında ilk kez dribbling yaptı.En azından futbolun koşarak oynandığını öğrenmiş gibi veteran futbolcumuz. :encouragement:

Gol atsa ne olacak yahu. Attığı hatalı pasları sayamadım. Yhau sadece yektada değil Galatasarayda oynayan bir oyuncu bu kadar basit pas hatası yaparmı yahu. Biz bunlarla şampiyonluk mücadelesi veriyoruz birde..

1526461_723585591033472_3946810566214170653_n.jpg

Bu sene en iyi yerlimiz ve devre arası gidecekken bir Chelsea maçıyla bir anda 11e monte oldu böyle devam et Yekta

Geri
Üst Alt