# Yekta Kurtuluş

Yekta yapabilecekleri belli olan ama iyi bir Galatasaraylı olmasından dolayı yeri geldiğinide terinin son damlasına kadar saha da işini en iyi şekilde yapacağından asla şüphe duymadığım futbolcumuzdur.

Tipik Türk orta saha oyuncusu. Oyun görüşü sınırlı ara ara parlayan dikine isabetsiz pas atan bir oyuncu.

defol git lan kazmaların şahı. senin oynayacağın topu da atacağın pası da kullanacağın penaltıyı da... şunun yerine furkanı falan oynatsana lan sen de prandelli.

Ayakta durmaya iki adım yana pas vermeye mecali yok anca şekil yap hayır neyin peşindesin ağalar gibi birde penaltı kullanmaya gidiyor.

selçuk ve bu herif ulan o ayı volkanın yaptıklarını izleyin utanın . cihan haspolatılı dönemınden beri ilkkez Galatasaraylı futbolcular hakkında ağır konuştum maç sırasında. Yazıkları olsun

ulan zamanında en güvendiğim 2 adamdı bunlar ya.

Bir Adnan Polat transferi. Suç onda değil, ona o penaltıyı kullan diyende. Daha da ötesi bu takımda Yekta'nın ne işi var?

Abi her pozisyonda bir ronaldinholuk yapmaya çalışıyordu. Bütün topları hunharca katletti yazık... O penaltı neydi lan

yazık

sinan kardeşine özenmiş

zaten temposuz bir halı saha topçusu kıvamındaydı hücum ederken de

şimdi defansta da çabalamıyor artı her topu yılmaza atıyor

Çeptalk

Öyle penaltı atıyosun bırak futbolculuğu adamım diye gezme.

Şu ayıyı sevindirdin de yazıklar olsun.

O nasıl penaltı lan?İyi sövdüm sana.Maçta da kötüydün.

Gördüğüm en kötü penaltı idi. Ne yaptın be Yekta ?!

Penaltı kaçırırsın anlarımda bu şekilde olurmu lan futbolcusunuz olum siz ben vursam tamam sizin işiniz lan bu ayıp be

Topu ilk defa görmüş insan gibi penaltı kullandın lan o nasıl penaltı? Takayım kupaya, volkan ayısını sevindirdin, üzüldüğümüz nokta o...

Geri
Üst Alt