# Yekta Kurtuluş

Yaşasın yabancı Sınırı

İşte Yekta gibi böyle muhteşem Türk Futbolcuları yetişecek

Benim anlamadığım Birhan, Furkan, Umut bundan kötü mü

Gonderilmeli, ligde kumeye oynayan takimlar disinda forma vermek sacmalik bu adama

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımda kaldığın her güne lanet edicem. Yeteneksizlerin şâhı!

Lan bu adam Kasımpaşa'da sol açık oynuyodu,nasıl ön liberoya evritildi merak ediyorum.

İlk yarıda bir pozizyon vardı atağa çıkarken top bundaydı orta sahada.Sağında veysel bombos solunda telles bombos.Ve buna basan arsenalli 1 kişi yokken gitti welbecke verdi topu.Çok yeteneksiz futbolcu gördum ama bunun gibisine şahit olmamıstım.

Topun dibine girerek attigi paslar cok klas. Hepsi de tehlike yaratiyor :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sabri neden kadro dışı. Aynı bölge de daha etkili oynar. Ama bu yetenek yoksunu.

Bu adam ne diye sahada olacaksa merak ediyorum. Sürekli yan pas yapan, sorumluluk almayan, top bende kalmasin zihniyetiyle oynayan 2.Selcuk Inan'dan ne bekliyoruz?

Sözleşmesi bu sene biterken %100 zam yapıp 3 sene sözleşme verdik...

Bir de Olcan ahlaksızını aldık...Ünal Aysal yerli çeteyi dağıtacağına bizzat çeteyi büyüttü...

Sözleşmesi bu sene biterken %100 zam yapıp 3 sene sözleşme verdik...

Bir de Olcan ahlaksızını aldık...Ünal Aysal yerli çeteyi dağıtacağına bizzat çeteyi büyüttü...

trabzonspor geçen sezon 3,3m avro vermek istemiyor muydu Yekta'ya?

Ayrica Olcana neden ahlaksiz söyledigini anlamadim.

trabzonspor geçen sezon 3,3m avro vermek istemiyor muydu Yekta'ya?

Ayrica Olcana neden ahlaksiz söyledigini anlamadim.

Eğer Trabzon 3.3 verip biz reddeddiysek büyük aptallık etmişiz...

Olcan'a kızgınlığım ise fazla kiloları,savunmaya gelmemesi ve 70.dakikada kondüsyonunun bitmesi...

Bu adamda çok tehlikeli.. Burakla-Selçuk ne kadar huzur bozuyorsa en az bununda parmağı var bu işte

geçen sezon alternatif yok diye savundum onu, şimdik ise gitmesini istiyorum.

yetersiz oyuncu, ama

en azindan sorumluluk almaktan kaçmiyor

Yekta elinden geleni yapıyor faydalı oyuncularımızdan biri en azından topu kovalamayı bırakmıyor

Geri
Üst Alt