# Yekta Kurtuluş

görende özgüveni yüksek adam sanar el kol hareketleri falan sahada 3 pas bile veremiyor beceriksiz.

Böyle capsizlar nasil futbolcu oluyo anlamak güc gercekten
Cok yeteneksiz bea

bugün yekta ne oynadı. anlayabilen var mı? bilmiyorum ikili mücadele kazandı mı? yada iyi bir pas attı mı? ben göremedim bir şey.

yekta inanılmaz penaltı atışından sonra bugün literatüre bir de yekta "yes look" pası kazandırdı.
şu sol kanatta sağ plase ile alakasız yere attığı pas ( olcan yada burak sanırım altıpasa ters koşu yapıyordu o sıra)

Ya bu adamda ne buluyor bu hocalar anlamiyorum. 2017'ye kadar sözlesmesini uzatanlari da tebrik ediyorum.

Kötü bir futbolcu olmayabilir ama 0 risk zihniyetiyle sürekli geri pas yapan bir isim. Baska bir meziyeti de yok.

Hani elimizde daha forma giymemis Furkan Özcal ve Umut Gündogan varken sürekli ayni isimleri görmek SIKICI geliyor bana.

bu adam galatasarayda oynuyorda bizim sucumuz ne

trabzon bilmiş de seni almamış.
orda bile oynayamaz mışsın
yazıklar olsun aldığın paralar.
çıkarken bizim tarafa baktı bir halt yapacakmış gibi sefil

Bundan daha ne bekleniyor da takimda tutuluyor!?

27 mi 28 yasinda mi? Bu yasinda sonra messi olmaz korkmayin tekmeye vurun gitsin!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
macta onu yuhalayan taraftari alkislayip sagolun dedi soyle sinirli sekilde, atar yapiyor gariban.

Taraftar oyle bir atar yaparki sana Yekta efendi, helvani yeriz.

Hiç bir zaman beğenmedim hala da beğenmiyorum.

Bu adam yıllardır ekmeğimizi yiyor şaka gibi.
Bir numarası yok.

Galatasaray'a hicbir sekilde faydasi olmaz artik Yekta'nin. Dümdüz bir orta saha oyuncusu. Umut Gündogan veya Furkan Özcal'in neyi eksik bu adamdan?

Geri
Üst Alt