Yener İnce: “Abdülkerim Bardakcı'nın durumu iyi değil”

Tam da form tutmuştu şaka gibi kabussaray başlıyor

davidson a bisey olmaz ins su surecte

o da giderse şuayip i cekeriz stopere heralde

Koltuk değneğiyle stattan çıkan adam 1.5 ayda dönerse çok iyi ama sanki daha uzun süreli birşey var malesef

Dünkü puan kaybı can sıkıcıydı ama asıl can sıkıntısı sakatlığı olmuştu kısa vadeliymiş ucuz yırttık.

Ben aşil yırtığı olur diye endişe ettim ama sadece ayak bileği burkulması ile kurtuldu. Birkaç haftaya döner

Sezonu kapattıdan başladılar 1.5 ay yok dediler, 10 gün deniyor şimdi. Bence gelecek maça çıkar bu gidişle. Eksikliği can yakar.

Konyalı adam böyledir
Allah Konya’dan ve halkından razı olsun

Futbolcu değil
Yedek bile olmaz diyordun

Şimdi ya rabbi şükür
Vallahi komedisiniz
Billahi komedisiniz
Bunu dediğim mesajı bul, forumu terk etmeden önceki işim İBAN ına yüklü miktar para göndermek olacak. Bulamazsan sen ne yapacaksın peki?

Daha Konyasporda yeni dikkat çekerken alıcı gözle izlediğim ve burada defalarca bahsettiğim oyuncumuzdur.

Boş adamsın vesselam.

Hocam Süleyman Çakır'ı hastaneye mi kaldırdınız durumu iyi değil ne yav?

Durumu iyi değil demesinden anlamalıydık çok önemli bir şeyinin olmadığını. Sezonu kapattı herhalde dedik. 1 aya bile razıyım ben.

Bunu dediğim mesajı bul, forumu terk etmeden önceki işim İBAN ına yüklü miktar para göndermek olacak. Bulamazsan sen ne yapacaksın peki?

Daha Konyasporda yeni dikkat çekerken alıcı gözle izlediğim ve burada defalarca bahsettiğim oyuncumuzdur.

Boş adamsın vesselam.
Benim paraya ihtiyacım yok bana para muhabbeti yapacak kişi yok bu forumda bunu bil
Evet boşum
50 satır yazmaktansa 2 kelimeyle açıklıyorum derdimi ;)

Sezonu kapattıdan başladılar 1.5 ay yok dediler, 10 gün deniyor şimdi. Bence gelecek maça çıkar bu gidişle. Eksikliği can yakar.
İlk başta sıcağı sıcağına aşile doğru ağrısı varmış o yüzden ciddi aşil bekliyorlardı 1.5-2 ay deniyordu ama MR'da bilek burkulması çıktı sanırım. İyi yırttık yoksa buradan da uzun süreli bir sakatlığı kaldıramazdık.

Geri
Üst Alt