Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.382
- 65.468
- 3.963
1.5 aysa iyi bile yeter ki sezonu kapatmasın.1,5 ay yok diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 aysa iyi bile yeter ki sezonu kapatmasın.1,5 ay yok diyorlar
Kimse bahsetmedi halilin yaptığından. Satılmış medya görmüyor maaleseftaca çıkacak topa nefesinin sonuna kadar kovalayan halili fener maçında izlemek istiyorum. gitti arkadan topuguna bastı aponun.
Futbolcu değilOhh! Çok şükür.
Bunu dediğim mesajı bul, forumu terk etmeden önceki işim İBAN ına yüklü miktar para göndermek olacak. Bulamazsan sen ne yapacaksın peki?Futbolcu değil
Yedek bile olmaz diyordun
Şimdi ya rabbi şükür
Vallahi komedisiniz
Billahi komedisiniz
Benim paraya ihtiyacım yok bana para muhabbeti yapacak kişi yok bu forumda bunu bilBunu dediğim mesajı bul, forumu terk etmeden önceki işim İBAN ına yüklü miktar para göndermek olacak. Bulamazsan sen ne yapacaksın peki?
Daha Konyasporda yeni dikkat çekerken alıcı gözle izlediğim ve burada defalarca bahsettiğim oyuncumuzdur.
Boş adamsın vesselam.
İlk başta sıcağı sıcağına aşile doğru ağrısı varmış o yüzden ciddi aşil bekliyorlardı 1.5-2 ay deniyordu ama MR'da bilek burkulması çıktı sanırım. İyi yırttık yoksa buradan da uzun süreli bir sakatlığı kaldıramazdık.Sezonu kapattıdan başladılar 1.5 ay yok dediler, 10 gün deniyor şimdi. Bence gelecek maça çıkar bu gidişle. Eksikliği can yakar.