Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.172
- 6.580
- 1.243
Nedense bu sakatlıklar hep şu lanet sistemi değiştirdikten sonra çıktı ortaya. Bu işler profesyonelce yapılmalıymış demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece sol ayak değil attığı gollerle maç çözüyoruzKaan-Nelson-Metehan hiçbiri orada yapamaz maalesef aponun sol ayak olması bizi çok rahatlatıyordu
Pozisyonu görmemiştim nasıl sakatlandi ? Darbemi yada zeminmi yine
Herkeste bu algıyı yaptı ama fenerden 1 deplasman fazla oynuyoruz ve güzel tarafi kritik 3 deplasman ligin son haftalarindaTakim dagildi. Kaanin da nezaman dönecegi belli degil
Bari bi sekilde devreye kendimizi önde atabilsek
Ikinci devre daha zorlasacak, daha cok deplasmana gidecegiz
bilmiyorum vallahi takım dökülüyor daha fazla kayıp vermeyelim artıkNezaman gelecek bu herif
Yer cücesi aşiline bastıPozisyonu görmemiştim nasıl sakatlandi ? Darbemi yada zeminmi yine
Kesinlikle daha eforlu bir oyun sistemine geçmemizle sakatlıkların artması kesinlikle tesadüf değil keşke sene başı planlasaydık bunları 1 stoper daha alsaydık mesela neyse artık diyecek pek bişey yokNedense bu sakatlıklar hep şu lanet sistemi değiştirdikten sonra çıktı ortaya. Bu işler profesyonelce yapılmalıymış demek ki.
Bence o kendi yanlış bastiYer cücesi aşiline bastı
10 maç üst üste 3-5-2 oynasa neyse.iyki tuttu totenham macinda sistem.icardi,kaan,jakobs ve jelert olmadan 3-5-2 oynuyo halaNedense bu sakatlıklar hep şu lanet sistemi değiştirdikten sonra çıktı ortaya. Bu işler profesyonelce yapılmalıymış demek ki.
Nelsonu satıp sol ayaklı atletik stoper alabilirizNelssonu kazanmak zorundayiz
Devre arası cengaver bir Marcao bulmaliyizGerçekten bu sezon en çok korktuğum şey sakatlıklardı. Bu akşam olduğu gibi hakem katliamı, rakip kalecinin ilahlaştığı sezon boyunca en fazla 2-3 maç olur ligde herhangi bir takımın bizi durdurabileceğini zannetmiyorum ama işin sakatlık konusu gerçekten çok can sıkıcı
İcardi sezonu kapattı, Jakobs geldiğinden beri 7 maça çıktı 6 maç kaçırdı ki belli ki kısa sürede dönemeyecek, Kaan için en az 1 ay olmayacağı söyleniyor, şimdi de Abdülkerim 'in sakatlığı çıktıysa gerçekten yandık
Eyüp puan kaybı zerre canımı sıkmadı ama bu kadar sakatlığın üzerine bir de Abdülkerim 'i kaybettiysek gerçekten can sıkıcı
Kim yanlış bastı. Herif direkt yukardan aşiline girdi.Bence o kendi yanlış basti
Bek kim olacak kaan stoper olursaJakobs kroniğinden medet ummayalım mümkünse
4’lüye döneceğiz işte
Davinson Metehan idare edecek Kaan dönene kadar
JBek kim olacak kaan stoper olursa
MetehanBek kim olacak kaan stoper olursa