Yener İnce: "Barış Alper Yılmaz'ın ayağında kırık şüphesi yok, asıl problem dizde"

Sallai ile birlikte 3 tane Uefa'ya oyuncu bildireceğiz 4 transfer yapılırsa mesela diğer 2 oyuncu da ligde rotasyon için önemli olacak bu isimler aynı zamanda yerli olmalı.
Sallai'den dolayı iki oyuncu dedim zaten. Avrupa'da oynamamayı kabul edip gelecek oyuncu bulmak zor olacak ama olabilir tabii. Ziyech'ten çıkmak gerekiyor. Demir ve Demirbay da gidecek muhtemelen.

Sallai'den dolayı iki oyuncu dedim zaten. Avrupa'da oynamamayı kabul edip gelecek oyuncu bulmak zor olacak ama olabilir tabii. Ziyech'ten çıkmak gerekiyor. Demir ve Demirbay da gidecek muhtemelen.
Yerli oyuncu pekte zor olmaz ligden. Ahmet Kutucu, Yusuf Özdemir, Eren Elmalı, Melih Kabasakal, Umut Tohumcu(Almanya'dan ama genç) gibi oyuncuların bunu sorun edeceğini düşünmüyorum. Zaten 2 yabancı alırız kalanı mecbur yerli olacak en büyük hedefte Ahmet Kutucu olacaktır. Onun dışında Eren Elmalı takas ile olma ihtimali var bence.

Yerli oyuncu pekte zor olmaz ligden. Ahmet Kutucu, Yusuf Özdemir, Eren Elmalı, Melih Kabasakal, Umut Tohumcu(Almanya'dan ama genç) gibi oyuncuların bunu sorun edeceğini düşünmüyorum. Zaten 2 yabancı alırız kalanı mecbur yerli olacak en büyük hedefte Ahmet Kutucu olacaktır. Onun dışında Eren Elmalı takas ile olma ihtimali var bence.
Aynen. Ziyech ve Demir'in yerine iki yabancı alacağız muhtemelen. Demirbay'ın yerine de Sallai kadroya bildirilir. Bir kanat forvet ve bir orta saha Avrupa için iyi olur. Lig için de kimi kadroya eklesek kârdır.

Baya bir araştırma soruşturma yaptım

Dizde ciddi bir şey yoksa 2-8 hafta

Dizde bir şey varsa sezonu bile kapamış olabilir

Manaj bu ulkede barinmaya devam edecek mi bakalim.

Diz olayını anlamadım bileğe basılınca dizden de mi dönmüş
Aynen herif tüm ağırlığını bileğe veriyor oradan koparmak için ama Barış refleks olarak ayağını yan çevirip bileği kurtarıyor ama dizi dönüyor o yan çevirme anında üstünde 100 kiloluk baskı olduğu için

Sadece esnemiş de olabilir bakalım

Geri
Üst Alt