- 20 Eylül 2009
- 17.748
- 15.837
- 2.613
SG şerefsiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyini aciklayayim istanbulda mr cekilmeden ne soyleyebiliriz?
Kirik yok dedineyini aciklayayim istanbulda mr cekilmeden ne soyleyebiliriz?
yener ince aciklama yapti mi?
dizi de esnemisti muhtemelen baglari esnedi yirtik yoktur umarim ama asil onemli olan meniskus yirtigiKirik yok dedi
porblem dizinde defi
Bu eski maçlardan olan bir pozisyon sonrası olan fotoğraf.
ben asil tendonu gitti diye korktum ayak baglari zaten zedelenmistir kemikte de odem vardir ama parcali bir kirik olmamasi iyi ( ortopedisyenler pek yanilmaz ona guvenerek soyluyorum ) dizde capraz bag meniskus yirtigi da cikmazsa yirttik demektir
Ic yan bağ hasarı olma olasılığı var diye bazı muhabirlerde gördümben asil tendonu gitti diye korktum ayak baglari zaten zedelenmistir kemikte de odem vardir ama parcali bir kirik olmamasi iyi ( ortopedisyenler pek yanilmaz ona guvenerek soyluyorum ) dizde capraz bag meniskus yirtigi da cikmazsa yirttik demektir
yan baglar cok sikinti degilIc yan bağ hasarı olma olasılığı var diye bazı muhabirlerde gördüm
Bu eski maçlardan olan bir pozisyon sonrası olan fotoğraf.
Evet o yüzden paylaşılmıştı.Ulan her sene adamın bileğini biçen şerefsizler çıkıyor bunda da kırmızı yememişti değil mi rakip. Faul bile verdiği şüpheli.
3-4 transfer yapsak en fazla 2 tanesini bildirebiliyoruz Avrupa'ya.Bir an evvel devre arasina atmaliyiz kendimizi. Artik yönetim elini cebine atip 3-4 transfer yapacak
Takim dagildi resmen
Sallai ile birlikte 3 tane Uefa'ya oyuncu bildireceğiz 4 transfer yapılırsa mesela diğer 2 oyuncu da ligde rotasyon için önemli olacak bu isimler aynı zamanda yerli olmalı.3-4 transfer yapsak en fazla 2 tanesini bildirebiliyoruz Avrupa'ya.