GSC Haber Yener İnce: "Rotasyon için çok dar oyuncu grubumuz var"

Rotasyon cümlesiyle inceden gonderme var diye düşünüyorum kadro genisken Rotasyon yapmaliydik diyor yener hoca

Kalecileri saymazsak 14 oyuncu kaldı Monaco için.

Sallai, Sanchez, Apo
Torreira, Sara, İlkay, Berkan
Sane, Barış, Yunus, Ahmed, Yusuf
Osimhen, Icardi

Berkan ve Yunus yeni iyileşti, çok fazla süre alamaz. Ahmed, Yusuf işe yaramaz. Icardi bitik. İlkay tam hazır sayılmaz. Sara formsuz. Diğerleri yorgunluktan kırılıyor.

Uğurcan
Sallai
Sanchez
Bardakçı
Berkan
Torreira
Sara
İlkay
Sane
Barış
Osimhen

Berkan mecbur solbek olacak. Ya da Barış oraya giderse Yunus 11 başlayacak

Başlayamazsa da Yunus 50-55 gibi girer Sara ya da Berkan yerine. Barış beke.

bir önceki maç için de yazmıştım 1 puan almak yeterli

Hem dar kadro kurdular

Hem o dar olan kadrodaki ortalama 4-5 ismin sakatlık riski çok yüksek

Hem de 4 senedir hiçbir oyuncu yetiştirilmediği ve altyapıya önem verilmediği için ordan da kadroya takviye yapamıyoruz

Bana kızıyosunuz ama bu saçmalıkları amatörler bile yapmıyo,skandal şeyler var bizim kulüpte

Hem dar kadro kurdular

Hem o dar olan kadrodaki ortalama 4-5 ismin sakatlık riski çok yüksek

Hem de 4 senedir hiçbir oyuncu yetiştirilmediği ve altyapıya önem verilmediği için ordan da kadroya takviye yapamıyoruz

Bana kızıyosunuz ama bu saçmalıkları amatörler bile yapmıyo,skandal şeyler var bizim kulüpte

herkesin yazdığı şeyleri yazıp bana kızıyosunuz demek ilginç rtaş

Klup doktoru boylesine onemli bir mactan once neden bu aciklamayi yaoti acaba? Okan'i haliya saracaklar herhalde

Sezon başı hocana söyleyecektin bunu. Hadi naş.

Yener İnce deyince bir şey yok GSC deyince hemen

Avel avel açıklamalar. Bunu taraftar görüyorda siz nasıl göremiyorsunuz hayret

Sakatlik raporunu versin isine baksin o zaman. Rotasyon falan onun isi degil. Biraz gereginden fazla konusmus.
Adam gereginden fazla konusmamis ki? Oyuncular tam iyilesmeden neden sahaya suruluyor onun cevabini verdi, mecbur diyor baska oyuncu olsa onu sahaya surer hoca demeye getirdi ama elde baska oyuncu kalmayinca Jakobs gibi oyuncular yarim sakat haliyle oynatmaya bakiyoruz diyor. Dar rotasyon demesi bundan.

Benim daha rahatsiz oldugum bir husus var.

Yener İnce kim? Kulup doktoru. Sportif AS yoneticisi degil. (Yani takimdan sorumlu yonetici medya ayagi)

Yener İnce raporunu sunar, medya karsisina ya hoca ya yonetici cikar.

Burdan adamin aciklamalarini hocaya karsi vs kullanirlar sosyal medyada. Doktor oyle diyor ama sen boyle diyordun vs vs gibi. Transfer sorgulanir edilir.

Yonetim gene pasif kalarak kendini uzak tutmakta.En azindan Sportif AS diyeyim- gerci onune gelene koltuk veriliyor orda.

Adam gereginden fazla konusmamis ki? Oyuncular tam iyilesmeden neden sahaya suruluyor onun cevabini verdi, mecbur diyor baska oyuncu olsa onu sahaya surer hoca demeye getirdi ama elde baska oyuncu kalmayinca Jakobs gibi oyuncular yarim sakat haliyle oynatmaya bakiyoruz diyor. Dar rotasyon demesi bundan.
Arif'in dedigine katiliyorum (ustteki post bunla alakali) ama Yener İnce ozelinde degil, yonetim uzerinden sorguluyorum.

Medya karsisinda kulup doktoru degil sportif as yoneticileri konusmasi lazim. Doktorun raporunu A dan Z ye bilerek.

Yusuf Demir, Ahmed Kuyucu ve Berkan'ı yazacağız diye transfer yapmadık. Şaka gibi gerçekten. Bu üçünün yerine Maestro gibi bir orta saha, Onyekuru gibi bir kanat forvet ve potansiyelli bir solak stoper yazabilirdik.
Bu üçü kadroda olsaydı bu kadar sakatlıktan bile etkilenmezdi takım. USG maçında bile şöyle çıkardık sahaya:

------------------BAY-----------------
Onye----------İlkay---------Sane
--------Torreira-Maestro--------
Jakobs-A.kerim-Davi-Sallai
--------------Uğurcan--------------

Icardi ve Sara da hamle oyuncusu olurlardı.

Hay sizin dar kadro merakınıza....

Geri
Üst Alt