Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.942
- 39.317
- 3.993
Rotasyon cümlesiyle inceden gonderme var diye düşünüyorum kadro genisken Rotasyon yapmaliydik diyor yener hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem dar kadro kurdular
Hem o dar olan kadrodaki ortalama 4-5 ismin sakatlık riski çok yüksek
Hem de 4 senedir hiçbir oyuncu yetiştirilmediği ve altyapıya önem verilmediği için ordan da kadroya takviye yapamıyoruz
Bana kızıyosunuz ama bu saçmalıkları amatörler bile yapmıyo,skandal şeyler var bizim kulüpte
Bu saçmalıkları eleştirdiğim için tepki görüyorum ya onu diyormherkesin yazdığı şeyleri yazıp bana kızıyosunuz demek ilginç rtaş
Her CL maci oncesi sakatlik raporu veriyordu ustelik takimda cok fazla sakat oyuncu var.Klup doktoru boylesine onemli bir mactan once neden bu aciklamayi yaoti acaba? Okan'i haliya saracaklar herhalde
Sakatlik raporunu versin isine baksin o zaman. Rotasyon falan onun isi degil. Biraz gereginden fazla konusmus.Her CL maci oncesi sakatlik raporu veriyordu ustelik takimda cok fazla sakat oyuncu var.
Adam gereginden fazla konusmamis ki? Oyuncular tam iyilesmeden neden sahaya suruluyor onun cevabini verdi, mecbur diyor baska oyuncu olsa onu sahaya surer hoca demeye getirdi ama elde baska oyuncu kalmayinca Jakobs gibi oyuncular yarim sakat haliyle oynatmaya bakiyoruz diyor. Dar rotasyon demesi bundan.Sakatlik raporunu versin isine baksin o zaman. Rotasyon falan onun isi degil. Biraz gereginden fazla konusmus.
Arif'in dedigine katiliyorum (ustteki post bunla alakali) ama Yener İnce ozelinde degil, yonetim uzerinden sorguluyorum.Adam gereginden fazla konusmamis ki? Oyuncular tam iyilesmeden neden sahaya suruluyor onun cevabini verdi, mecbur diyor baska oyuncu olsa onu sahaya surer hoca demeye getirdi ama elde baska oyuncu kalmayinca Jakobs gibi oyuncular yarim sakat haliyle oynatmaya bakiyoruz diyor. Dar rotasyon demesi bundan.