Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Sisteme bak çay demle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun olmaz çıkabilir.Çifte vatandaş iken türk vatandaşlıgından nasıl çıkılır ? Burda bir komşum var çıkmak istiyor türk vatandaşlıgından askerliği yapmadan bu mümkünmü? Git konsolosluğa sor diyorum içeri ne alırlar diyo vatan haini diye.
Not : komşum üç hilal kolyesiz dışarı çıkmaz.
iPhone XR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne türlü sıkıntıları kast ediyorsun.Sorun olmaz çıkabilir.
Burada çoğu kişi çıktı hepsinin alman pasaportu var sadece.
İleride çok sıkıntı çekecekler haberleri yok.
Ben 1000 Euro verdim kağıdımı aldım çok rahatım.
Telefon numarası var arasın sorsun illa gitmeye gerek yok.
EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İleride miras ve tapu işlerini kast ediyorum.Ne türlü sıkıntıları kast ediyorsun.
sent via GSC
Bu ne zaman degisiyir 2 bin ero iken gidim basvurayim bari
Bu işler için mavi kart zımbırtısı yok mu zaten?İleride miras ve tapu işlerini kast ediyorum.
Yarın bir yasa çıkar mavi kart buhar olur. Konuya tam hakim değilim o yüzden garantici davrandım.Bu işler için mavi kart zımbırtısı yok mu zaten?
sent via GSC
Yarın bir yasa çıkar mavi kart buhar olur. Konuya tam hakim değilim o yüzden garantici davrandım.
1000 Euro bence çok makul bir meblağ.
Yani o hersey icin mümkün, hersey icin aninda yasa cikarabilirler.
Ben acikcasi hayatimi kesinlikle Almanya da sürdürecegim eskiden Türkiye ye dönme gibi hayallerim vardi ama Türkiye de radikal degisimler olmadigi sürece ben yasayamam maalesef ülkemizde, Alman vatandasligi her yönden daha avantajli olacak. En basiti spontane bir seyahat yapman gerekince baska ülkeye gitmek icin vize sacmaligi ile ugrasman gerekiyor. Ya da bunu ögrenciyken yasamistim, taksitle laptop alacaktim Türk vatandasi oldugum icin bin tane evrak istemislerdi.
Bunlar kücük seyler aslinda ama ben cok rahat bir adamim böyle seylerle ugrasmaya hic gelemiyorum o yüzden su isi kökünden halledip kafamin rahatini dinlemek istiyorum. Ayrica gözüme yeni bir is kestirdim devlet bazinda yüksek memur olabilecegim, orasi icin de Alman vatandasligi sart yani devlet isi oldugu icin. Kendi acimdan bakinca Alman vatandasligina gecmenin benim icin avantajlari fazla yasamimin geri kalani icin.
Bu sene icinde halletmeyi hedefliyorum su isi. Tee lise yillarindan beri hep erteleyip duruyorum sirf tembellikten.
Niye yapmalıdır?Zengin de fakir de askerliğni yapmalidir, bedelli askerlige siddetle karsiyim.
Niye yapmalıdır?
Askerlik hayat okulunun master bölümü, ayrıca vatanın istiklalini korumak icin harp sanatını ögrenmek lazim sayın adminim, her türk evladı askerlerigni yapmalıdır, bu vesiyleyle en yüksek sesle ne mutlu türküm diyene, türk kelimesinden rahatsiz olan arkadaşlara duyurulur
Son yıllarda eskisi gibi eğitim verilmiyor çünkü ordunun ihtiyacı olandan çok daha fazla nüfus var, bu da boş boş gezen kişiler olmasına sebep oluyor; ki eğitim birliklerine bağlı olarak da kimi eğitim birliklerinde hiç bir şey öğretilmiyor.Askerlik hayat okulunun master bölümü, ayrıca vatanın istiklalini korumak icin harp sanatını ögrenmek lazim sayın adminim, her türk evladı askerlerigni yapmalıdır, bu vesiyleyle en yüksek sesle ne mutlu türküm diyene, türk kelimesinden rahatsiz olan arkadaşlara duyurulur
Hayat okullu mu?Askerlik hayat okulunun master bölümü, ayrıca vatanın istiklalini korumak icin harp sanatını ögrenmek lazim sayın adminim, her türk evladı askerlerigni yapmalıdır, bu vesiyleyle en yüksek sesle ne mutlu türküm diyene, türk kelimesinden rahatsiz olan arkadaşlara duyurulur