Yeni Başkan Adnan Polat mı Olacak?

Bu adam niye bu kadar seviliyor? Hatırladığım kadarıyla bir başarısı da yok.
90'ların ilk yarısında yöneticiyken tribünlerin çok sevdiği bir simaydı.

2006'da takım ligde yarışırken bir yandan da maddi sorunlar boğuşuyordu. futbolcular maaşlarını alamadıkları için antrenmanları protesto ediyordu. o dönem tekrar ön plana çıkıp bir yardım kampanyası düzenlemişti. sonrasında özhan canaydın başkan olarak devam etse de yetkilerini büyük oranda polat üstlenmişti. meşhur 20.45 döneminde kendisini güzel anmayan galatasaraylı yoktu belki de. 2008'de ise büyük destekle başkan oldu. o ana kadar hep güzel anıldı ama başkanlık dönemi çok kötü geçti.

Son düzenleme:
Daha once de 2 3 defa yazmistim. Baskanliktan ziyade Onursal Baskan gibi bir mevkiye gelsin istemistim. Tek sebebi de camiadaki o gizli savasin bitmesi icindi. Seneye tek vucut olmanin zamani geldi. Zaten listesi dogruysa kendisine fazla iş dusmez.

Celal gürcanla refik arkan ikilisi tehlikeli adamlar

bu ikili biyere geliyosa orda ya yenecek para yada rant vardır,aysalın ilk dönemindede vardı bu ikili

murat yalçındağda adnan sezgin ve üstünelle battığımız yıllarda futbol şubesinin voltranını oluşturuyodu ona eksi verdim

albayrağa zaten girmiyorum ondanda eksi

polat zaten başlı başına eksi

başkan olduğu zamanki rezillikleri çabuk unuttu millet,yönetimindeki 3 kişi brütüs olmuş,ibra edilmeyip mahkemeye düşen ilk kişi olmuş,sportif açıdan şimdikinden bile daha rezildi

tek artı verebileceğim nokta terim onla o terimle çalışmaz,terimden kurtuluruz belki

1 doğru 3 yanlışı değil 3 yanlış 1 doğruyu götürür

yani inş aday olmaz,inş aday olsada seçilmez

Bu adam niye bu kadar seviliyor? Hatırladığım kadarıyla bir başarısı da yok.
Neye gore yok?
UEFA kupasinin temelleri Polat zamaninda atildi. O kadroya Hagi - Popescu eklendi. Soyle dusun, ayni Mustafa Cengiz'in ilk 2 senesi gibi. 2 sene sampiyonluk, sonra 3. - 4. bitirmeler. Ilk UCL'ye katildigimizda yine futbolun basiydi. Kalli'yi getiren Polat idi.

kendisini zerre sevmem ama denilen liste doğruysa lisecilere sağlam tokat atacak bir yönetim olacağı için hiç yoktan iyidir. şuanki adaylara bakınca hamamcı falan seçilecek diye çok korkuyorum açıkçası

Liselilerden kim geldiyse kulübe büyük darbe vurmadan gitmemiştir.. Açıklamalarını ve vizyonunu sevdiğim Aysal'ın bile ikinci döneminin bedelini 3-4 sezonda anca ödeyebildik.. Sonuç olarak benim inandığım ve bildiğin tek şey kim lise düşmanıysa o başkan olsun..

Ancak Adnan Polat ne kadar Anti Terimci olsa da Fatih Terimle bir özelliği ortak.. O da inatçılığı.. Zamanında Adnan Sezgin çöpünden vazgeçmemesinin bedelini çok ağır ödemiştik.. Ayrıca Adnan Polat gelirse Nihat istediği gibi at koşturur.. Çünkü ikiside hükümetin adamı..

Bu tetikçiler Federasyonda Fener lehine tetikçiliği yaparken bize ortalığı ayağa kaldıracak adam lazım.. Bize sadece kulübü değil toplumu etkileyebilecek hükümete muhalif ve kulübü yemeyecek ve yedirmeyecek liyakata önem veren bir başkan lazım..

Yani başkan liseli olmayacak ve hükümete yakın olmayan sesi gür çıkan biri olmalı ki kulüp fazla zarar görmesin..

üstünel varken keitalar jolar baroslar giovanniler elanolar müthiş kadro vardı yabancı sınırı başımızı yemişti

Geri
Üst Alt