- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
Rp yapma lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Rp yapma lan
Azılı bir terimci oldugunu biliyoruz kıvırmana gerek yok
Gelsin survivora gitmesi kotu hoca oldugunumu gosterir adam girip top oynayacak degil girip oynasa bu yasta berkanla taylandan daha iyi top dagitirSurvivor birleşme partisinden çağıralım da gelsin
De zerbi de boştaJardim ve schmidt harici boşa macera gibi. Torrent kalsın daha iyi. Jardim araplardaydı heralde en son çok para ister, schmidt işi de zor o yüzden torrentle devam
O zaman derhal onu getirirdim torrentle de maceraya gerek yokDe zerbi de boşta
Survivorda birleşme partisinde kendisi maç oynuyor bu akşam izleyebilirsinKesinlikle gecis doneminde yabanci hoca olmaz butce kisitli yabanci siniri var turk hoca lazim ve bu isimde bir tane Sergen Yalcin
Torrent yardımcı hoca olarak kalabilirO zaman derhal onu getirirdim torrentle de maceraya gerek yok
FT gelir torrenti alt yapıya geçirirTorrent yardımcı hoca olarak kalabilir
FT tff başkanı olsun işimize yarasin. Özellikle yabancı sınırı konusundaFT gelir torrenti alt yapıya geçirir
izliyicem zaten merak etme ici gecmis Fatih Terim gelecegine genc hoca tercihimdir ismi cismi hic onemli degil hedefi olan bir genc hoca bize yeterlidirSurvivorda birleşme partisinde kendisi maç oynuyor bu akşam izleyebilirsin