Yeni Başkanımız Burak Elmas'ı Bekleyen Önemli Görevler

Haziran da bitiyo sanırım stadyum.

İsmi Qatar olmuş marshall olmuş bence de önemi yok.
para tabiki daha önemli ama şu açıdan önemli iyice mahalle takımı olmaya basladık aysal dönemınden beri uluslararası büyük firmaları çekemiyoruz
büyük bir firmayı çekebilirsek yeni kapılar açabilir bize

Burak Elmas seçildikten sonra ilk sözleri "Kimse merak etmesin camiaya veerdiğimiz sözleri yerine getireceğiz,yeni başlıyoruz" oldu. Ben bu adamın yalan söylediğine, sırf seçimleri kazanabilmek uğruna yalan söylediğini sanmıyorum

para tabiki daha önemli ama şu açıdan önemli iyice mahalle takımı olmaya basladık aysal dönemınden beri uluslararası büyük firmaları çekemiyoruz
büyük bir firmayı çekebilirsek yeni kapılar açabilir bize
Şu Emirates ve Qatar çok büyük ve popüler isimler şu an. Türk futboluna giriş yapmayı isterler mi, bu işi Burak Elmas nasıl becerir bilinmez. Ama 100 milyon dolar sponsor işi olursa isime çok takılacağını düşünmüyorum

E4RZGKEWUAAyZXn

Elmas’a taraftarın desteği Terim ile ilgili. Proje hikaye. birazda ekibindeki isimlerden dolayı. Eğer aklı varsa Terim’e madik atıp başka td ile anlaşır. Yoksa onu destekleyen taraftar 3-5 ay sonra rezil sonuçlar alınca kendisini küfürlerle istifaya davet edecek. Terim’i değil, kendisini suçlu bulacaklar. Kredileri yok denecek kadar az. Direkt başarılı olmak zorunda. Bunu yapabilecek bir td ile anlaşmak mecburiyetinde.

Karadeniz pide salonu gibi sponsorlardan uzak tut bizi başkan

evet güldük eğlendik. kısa vadeli borçlar için nasıl kaynak yaratacaklar merak ediyorum( kasa kolaylığı cart curt)
bu listeden kaynak yarabilecek isimler kimler bilen var mı

Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selim Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.

Burak Elmas'ın başkan seçildiğini gördük çok şükür, inşallah 2 beklentim kaldı taraftarlık adına Psv maçıyla birlikte sahamızda, arenamızda takımla taraftarın buluştuğunu görmek ve ultrAslan denilen oluşum ve başlarında hüküm sürenlerin hak ettiğini bulmasını istiyorum ama en çok da ultrAslan ve başlarındakilerin hak ettiklerini bulmasını bekliyorum

Qatar Airways diye bir beyanı olmadı.

Forma + stat için 10 yıllık 100+ milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşması imzalayacağız dedi.
Tam olarak soyle aktardi meseleyi;

5+5, yillik 10 milyon dolar uzerinden

Basarili bir 5 yilin ardindan, 10 milyon dolar rakamini yukari dogru revize edilebilmesi icin anlasma 5+5

Qatar Airways diye bir beyanı olmadı.

Forma + stat için 10 yıllık 100+ milyon dolarlık bir sponsorluk anlaşması imzalayacağız dedi.
+

Çok dillendirildi Red bull ve Qatar
Ama ağzından tek bir isim çıkmadı zaten anlaşma gereği isim de veremez
Geliri tutturacak mı buna bakmalıyız
Sonra 'Hani Qatardı yeav' diye serzenişte bulunmasın rtaşlarımız

Futbol için herkes fikir beyan ediyor oraya girmeyeyim. En başta voleybol takımlarındaki iki hocayı da kovması gerekiyor bu kadar başarısız olup hala görevde kalıyor olmalarının hiçbir açıklaması yok. Baskette gönlümden geçen Ekrem Hoca kadın takımına erkeklere de Avrupalı bir hoca ama kısa vaade de zor diye düşünüyorum o sebeple oraya dokunmasına gerek yok şimdilik.

Benim asıl Ajans1905 yayınında bir proje hayalim var onu açıklayamam şu an ama stadın çevresiyle ilgili dedi.Bunu söylerken gözleri gülüyordu gerçekten.

Merak uyandırıcı videosunu bulursam eklerim.

başkan gs mağazalarına el at kaliteli ürün istiyoruz

Geri
Üst Alt