Yeni Başkanın Seçim Vaadleri Sizce Ne Olmalı?

2023 sampiyonlugu icin bobregini feda etmekten cekinmeyecek gercek bi cimbomlu olmali ilk vaad aliymis veliymis hic onemli degil

Vaad falan boş işler. Bunlara tav olup bu heriflerin peşinden gidenler var. Listelerindeki adamların donanımları da boş.

Tek 1 kriter var, siyaseti iyi yalayacak biri olmalı mümkünse karadenizli. Baska bir kriter vaad falan mühim dğl.

Gelen baskan floryayı ve satilmasi muhtemelen 2-3 oyuncuyu kaldirip gidecek

Öncelikle adam akıllı iletişim kursunlar. Dakika başı taraftar bilgilendirilmez kabul her yapılanıda açıklayamazlar ama en azından sosyal medya ortamında manipüle edilebilecek, kara propagandaya konu edilebilecek konuların gerçeğini, nedenini taraftarada anlatsınlar ki saçma sapan gerilim yaşamayalım.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Arkadaşlar size bir şey soracağım. Şimdi malumunuz üzere yeni bir seçim sürecine girdik. Bu seçim süreci takımı nasıl etkiler? Ligdeki konumumuz belli 15. sıradayız umarım oyuncular kötü etkilenmez ve küme düşmeyiz. Korkmaya başladım ben bu kaos ortamından. İçimden bir ses de bana hep bu zamana kadar kaos ortamından başarılı çıktık, yine çıkarız diyor. Bilemedim.

Vaad falan boş işler. Bunlara tav olup bu heriflerin peşinden gidenler var. Listelerindeki adamların donanımları da boş.

Tek 1 kriter var, siyaseti iyi yalayacak biri olmalı mümkünse karadenizli. Baska bir kriter vaad falan mühim dğl.

Gelen baskan floryayı ve satilmasi muhtemelen 2-3 oyuncuyu kaldirip gidecek
E albayrak bu söve söve gönderdiğimiz adam.

Yapamayacağı işleri yaparım diye lanse etmesin. Ayrıca Galatasaray in büyüklüğünü benimseyip ligin comar takımlarına oyuncu filan kaptirmayalim.

fatih terimle calısmayı kabul edecekse secilir zaten

Geri
Üst Alt