Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Gidin bir mazda 3 görün sonra buraya gelip yorum yapın. Kasanın kralı onda
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
oyhş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidin bir mazda 3 görün sonra buraya gelip yorum yapın. Kasanın kralı onda
Yanlis arabayi koymusum2014 Dodge Challenger - Photo and Video Gallery gerci sen bunu da begenmeyebilirsin
![]()
Son 10 yılda en kötü kasa yı toyata uretiyor... Hatta iğrenç bile diyebiliriz
bak buna o far yakışmış öbüründe komik duruyor
Cok afedersin ama bu cok sevici ! bir arabadir zaten.
tamam yaw bişey demedikl zatenkaç lira bu
Orda 26-35 bin dolar arasi . Bizde ikinci eli 140 bin dolar saka gibi![]()
maalesef o vergiyi asla indirmezler devlete inanılmaz gelir kalemi oluyor çünkü
. Hondaya göremi
Amerikan arkadas 20 - 25 asgari ucretle muazzam arabalara biniyor . 2014 Dodge Charger - Photo and Video Gallery
Turk gariban 100 asgari ucretle vasat arabalara biniyor .
iyi kimse ''omo ordo hoyot poholo'' felan dememiş. bizde maaşlar düşük fiyatlar fahiş.örn:et 10 tl--30 tl (dana eti olmama ihtimali de var)
Her yönüyle kötü tercih. Parasına göre donanımı yok. Kasa dizaynı çok kötü. Hele orta konsol sanki torostan çıkarılıp koyulmuş.
Aralık ayında çok araştırdım bu kasayı. Fakat yakından incelediğimde sadece toyota markası var, gerisi boş. Ve gidip insignia aldım. Hem donanımlı, hem daha konforlu, hemde daha yakışıklı. Gerçi aralarında segment farkı var buda unutulmamalı.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Arabanızi iyi günlerde kullanmanızı dilerim, siz en başta yazacağınızı en sonda yazarak zaten segmenti farklı iki aracı karşılaştırmış durumdasınız corolla için astra karşılaştırması olabilecekken sizin aracınız için avensis karşılaştırması uygun olacaktır. Aslında şöyle de bakabiliriz olaya İnsignia için Corolla'yı baz almanız bile Toyota markasının ne kadar iyi bir seçim olacağını gösteriyor bugün ABD'de hatta Dünyada en çok satılan araç olması da bunun göstergesidir sanırım =)
Her yönüyle kötü tercih. Parasına göre donanımı yok. Kasa dizaynı çok kötü. Hele orta konsol sanki torostan çıkarılıp koyulmuş.
Aralık ayında çok araştırdım bu kasayı. Fakat yakından incelediğimde sadece toyota markası var, gerisi boş. Ve gidip insignia aldım. Hem donanımlı, hem daha konforlu, hemde daha yakışıklı. Gerçi aralarında segment farkı var buda unutulmamalı.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi