Yeni Formalar Tanıtıldı

Cevap: Yeni Formalar Tanıtıldı

zaten ne yapsalar birileri begenmeyecekti. herkesi memnun edemezsiniz. siyah forma dışında gayet iyi formalar yapmışlar. parcalı formaya birkere daha aşık oldum. renkler cok canlı birkere.

Bizim yönetimin gaz sorunu var bence.Bizi gazlıyorlar gazlıyorlar ruh felan diyorlar sonra önümüze formalar gelince beğenmiyoruz.Tabiki beğenmeyiz sen beklentiyi yüksek tutarsan sonuç hüsran olur.Keza transfer konusunda da böyle oldu:sad007:

Resmen fiyasko.Tek sarı güzel gibi.Trabzonla dalga geçiyorduk bilmem kaç sene öncesinin Manu forması diye.Bize pazar forması yapmışlar buna ne diyeceksiniz.

parcalinin arkasida parcali olsaydi super olurdu ama resmen .... icine etmisler..

sari forma guzell

siyahda daha iyi olabilirdi ben begenmedim..........

69859773321428966587.jpg

Bu güzel olmus.

Seneye çok daha iyileri yapılacakmış bunu öğrenmek güzel oldu. Sarıyı cidden beğendim ama önünde telekom yazısı kırmızı olsaydı çok daha güzel olurdu. Siyah vasat ama katalogdan fazlasını da beklemiyordum hani. Parçalı ise hiç hoşuma gitmedi, biraz daha fazla uğraşılması lazımdı kanımca.

Nike'lik bir durum yok bence de. Adidas'lik da yoktu. Onemli olan musterinin nasil hazirlattiracagi. Ben istedigim tasarimi yaptirmak isteyecegim, nike karsi cikacak. Olur mu hic oyle sey? Adamlar bakmis ki, tasarim teklifi falan veren yok, basmis kalip formalari. Ayrica ustudeki arma muhabbetlerini de anlamsiz buluyorum. Koskoca kulup kendine iyi tasarim yapamayacak, biz de burda onemli olan, formayi guzellestiren ustundeki armadir diyecegiz. Sadece kendimizi avuturuz boyle. Her kulubun armasi kendisine gore guzeldir. Ama biz buradan formalarinin tasarimlarina dikkat ediyoruz.

renktaş bence bu tasarımları kesin bizimkiler sunmuştur vesselam...

Ben beğendim... Ya ben bu parçalıları sevmiyorum ya şu 2001 çubuklu formayı özledim :(

221-george-hagi-3.jpg

Birde sarı forma bana şu formayı hatırlatıyor

saunders.jpg

Umarım sadece hatırlatmaz o günleri geri getirir ;)

Tamam elit kategoride olmayabiliriz ama koskoca katologdan böyle dandik formalarmı seçilir Allah askına

Geçen sene formalar elde kaldı bu senede elde kalır fazla üretmesinler

Drogba gelirse bütceyi zorlayarak 2 tane alırdım diyordum ama bu formaları görünce CR7 gelse almam

Geçen hafta gömlek aldım bu hafta forma almayı planlıyordum gider saat alırdım benim isime daha yarar

Gelecek sezonun formalarıda hazırmış.Eğer o formalarda bunlara benziyorsa.... :o

Baskı yapalım kaleci transferinde olduğu gibi belki geri çekip yeni forma yaptırırlar :/ :D

Sarı formayı uzun süredir çok istiyordum ama keşke sarı forma yapmasalar dedirttiler bana.

Sarı tişörtün üzerine Galatasaray ve nike amlaemi eklemişler bize forma diye yutturmaya çalışıyorlar. En azından kolların ucunu kırmızı yap. Omuzlara da kırmızı şerit falan ekle. Bu ne lannn.. Ben evde bile yaparım bu formanın aynısını.

Geri
Üst Alt